Seal şi Heidi Klum au divorțat oficial

După despărțirea de Seal, Heidi a avut o relație de un an și jumătate cu fostul ei bodyguard, Martin Kirsten


Heidi Klum şi Seal au lăsat însă în cele din urmă diferenţele dintre ei deoparte şi au fost văzuţi în ultima vreme împreună, în public, alături de copii.

Klum, în vârstă de 41 de ani, are o relaţie cu comerciantul de artă Vito Schnabel, în vârstă de 27 de ani, cu care formează un cuplu din luna februarie.

Heidi Klum a devenit celebră şi pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", în urma căruia a obţinut în perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari.

Ea s-a situat vreme de mai mulţi ani în primele cinci locuri din topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume, notează Mediafax.

În 2012, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum a devenit "mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model".

Câştigător a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorită timbrului său vocal inconfundabil şi iubit pe întreg mapamondul pentru piese precum "Killer", "Crazy" şi "Kiss from a Rose".
Cariera artistului britanic numără opt albume de studio, vândute în peste douăzeci de milioane de exemplare.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod