E oficial! Delia, Brenciu şi Bănică, noul juriu „X Factor“

27 Mai 2014
Cel de-al patrulea sezon al megashow-ului X Factor aduce surprize de anvergură pentru români. Juriul, în acest an, va fi format din trei artişti celebri, iubiţi de marele public, nume de referinţă în show-biz. Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică sunt cei care au misiunea de a selecta cele mai mari talente ale României în acest sezon şi de a-i pregăti pentru celebritate pe cei mai buni dintre ei, urmând ca unul singur să intre în posesia marelui premiu.
Cei trei artişti sunt în premieră în această formulă într-un show de divertisment, iar Ştefan Bănică este pentru prima dată în rol de jurat. “E prima dată când colaborăm şi nu e vorba de orice emisiune, ci chiar de X Factor, care este un proiect de mare anvergură şi responsabilitate, pentru că vorbim de o selecţie de talente la nivel naţional şi de un drum în viaţă, care poate schimba în mod fericit destinul pentru unii dintre concurenţi. Îmi doresc să câştige cel mai bun, indiferent din ce echipă va face parte, pentru ca astfel să aibă o şansă într-o carieră, care va începe odată cu câştigarea acestui concurs”, a spus Ştefan Bănică.

Sloganul celui de-al patrulea sezon X Factor este “Mai mult decât voce”.
Asta înseamnă ca pretendenţii la titlul de X Factor nu au nevoie doar de o voce extraordinară, ci şi de prezenţă scenică, de expresivitate și de carismă. “X Factor este despre bucurie, despre arta de a seduce publicul, de a-l face pe telespectator să se desprindă din realitatea cotidiană şi să se transpună în această lume strălucitoare. ‘Mai mult decât voce’ este ceea ce aşteptăm de la toţi cei care acum se înscriu la preselecţiile X Factor. Ştiu că nu-i uşor. Dar un om valoros, mai devreme sau mai târziu, va fi remarcat.
Noi, cu X Factor, oferim o scurtătură spre celebritate”
, a adăugat Delia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod