Drew Barrymore își prezintă fetița întregii lumi: "E un mic miracol!"

de Daniel Dumitrescu, 13 Decembrie 2012

Actrița în vârstă de 37 de ani a pozat alături de fiica sa, Olivia, pentru revista People și a mărturisit că nu era pregătită pentru schimbarea radicală pe care nașterea a adus-o în viața ei.

Drew Barrymore a pozat pentru coperta publicației americane, împreună cu fetița ei, născută în luna septembrie, pe care o privește în ochi, zâmbind. "Este cel mai drăguț moment din viața mea", a declarat vedeta despre experiența nașterii.

Drew a mărturisit că nu era pregătită pentru cât de mult s-a schimbat viața ei după venirea pe lume a copilului. Ea a povestit despre starea de neliniște pe care o avea înainte de naștere: "Nu puteam să mănânc și să beau nimic. Eram atât de nervoasă! Ai cele mai mari așteptări și trebuie să-ți înfrunți cea mai mare temere: <<Voi fi în stare să dau viață?>>".

Actrița spune că ajutorul soțului ei, Will Kopelman, un comerciant de artă în vârstă de 34 de ani, a fost esențial. El s-a ocupat de tot, de pregătirea casei. "Vroiam foarte mult o casă tradițională pentru copil. Will provine dintr-o familie puternică și vrea o familie puternică... Am fost foarte emoționată, pentru că e ca un miracol", a explicat Drew.

Actrița a povestit recent, într-un interviu pentru Ellen DeGeneres, că ea și Will au ales numele fetiței, Olive, după ce au citit o carte despre creșterea copilului: "Eram însărcinată în a treia lună, și acolo scria că fătul este de dimensiunea unei măsline (n.r. olive, în engleză) și asta a fost. Nu ne-am mai uitat înapoi deloc!".

Drew Barrymore s-a căsătorit cu Will Kopelman în cadrul unei ceremonii evreieşti, organizată în luna iunie la ferma pe care actriţa o deţine în Montecito, în sudul Californiei.

Ea a mai fost căsătorită cu actorul de comedie Tom Green, în perioada iulie 2001 - octombrie 2002, şi cu proprietarul unui bar, Jeremy Thomas, în perioada martie 1994 - februarie 1995.

Drew Barrymore a devenit mămică în 26 septembrie, la trei luni după nuntă.

Înainte de a naște, actrița a dezvăluit cât de fericită este să devină părinte, privindu-și copilul cum crește, chiar dacă acesta nu va avea aceleași obiceiuri ca ea. "Îmi place ideea că un copil nu trebuie să facă ceva ce nu-i place, că poate face ceva diferit dacă dorește. Aș fi surprinsă dacă n-ar vrea să facă ceva care are legătură cu mâncarea, vinul sau arta, dar va fi OK oricum", a spus vedeta despre viitorul copilului ei.Drew Barrymor este actriţă şi producătoare de film, ea apărând pentru prima oară în faţa camerelor de filmat pe când avea doar 11 luni. Barrymore a debutat în cinematografie în 1980, în filmul "Eveniment periculos/ Altered States", câştigându-şi celebritatea cu rolul din "E.T." şi devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor.

Ea a ales ulterior să îşi dezvolte cariera actoricească cu roluri de comedie. După o serie de filme mai puţin cunoscute, Drew Barrymore a apărut în câteva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria "Îngerii lui Charlie", "Chihuahua de Beverly Hills" şi "Despre bărbaţi şi nu numai". A câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din "Grey Gardens" (2009), notează agenția Mediafax.

Deţinătoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a apărut pe coperta revistei People, în numărul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.

Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod