Dragostea, cel mai bun medicament: Charlie Sheen are un aliat în lupta cu HIV

de Daniel Dumitrescu, 26 Iunie 2018

Julia îl susţine pe Charlie în lupta lui cu SIDA, iar de când sunt împreună viaţa haotică a actorului a intrat pe un făgaş bun


Potrivit Daily Mail, Brooke este cea care i-a făcut cunoştinţă lui Charlie cu Julia, care a fost bona copiilor lor şi pe care o numea Jools.

În iunie 2017, actorul american a fost dat în judecată de o altă fostă iubită pentru că ar fi expus-o la pericolul de a contacta virusul HIV şi pentru că a convins-o să nu ia medicamente antiretrovirale. Cea care a depus plângerea a fost descrisă ca o emigrantă din Rusia, iar Sheen a susţinut că aceasta era prostituată şi că el i-a spus că are SIDA după ce a cunoscut-o.

De atunci, Charlie Sheen şi-a confirmat relaţia cu Julia şi a recunoscut că predilecţia sa pentru prostituate, pe care le invita în vila lui din Los Angeles, în timp ce încerca să se obişnuiască, în secret, cu faptul că era seropozitiv a reprezentat o mare greşeală, cauzată de luarea unor "decizii cu adevărat proaste", ce au avut la bază dependenţa sa de droguri şi de alcool.

Viaţa personală a actorului a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală.

Din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.


Foto: Daily Mail, Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod