Dosar Eva. Prințesa Letizia sau Kate Middleton: Cine va fi regina stilului?

Viitoarea suverană a Spaniei este o expertă în eleganță. Ducesa Catherine e mai tânără cu nouă ani și mai mediatizată, dar asta nu o avantajează mereu.

Din clipa în care Letizia Ortiz l-a întâlnit pentru prima oară pe Prințul Felipe, era inevitabil ca ea să devină o figură de prim-plan în Spania. Deși publicul o cunoștea din perioada în care era prezentatoare de știri la televiziune, trecutul ei a devenit mai clar abia de curând.

Inteligentă, cultivată, ambiţioasă, politicoasă, o femeie cu nervi de oţelDescrierea făcută de foștii colegi ai Letiziei Ortiz
Abdicarea Regelui Juan Carlos a ridicat-o brusc la rangul de Regină a Spaniei, mai repede decât s-ar fi așteptat oricine, inclusiv ea însăși, iar atenția întregii lumii stăruie asupra sa.
Regele Juan Carlos, cel care a condus țara timp de 39 de ani, după moartea generalului Franco în 1975, a anunțat că renunță la tron. Figură centrală a democraţiei spaniole, multă vreme adulat după ce şi-a ajutat ţara să întoarcă pagina neagră a dictaturii franchiste, Juan Carlos şi-a văzut ultimii ani de domnie umbriți de scandaluri. El va fi urmat pe tronul Spaniei de fiul său, Prințul Felipe de Bourbon, în vârstă de 46 de ani. Iar frumoasa lui soție, Letizia, în vârstă de 41 de ani, va deveni Regina Spaniei.

O așteaptă o operă greu de împlinit.
Poporul spaniol, epuizat de criza care a topit saltul economic înregistrat la începutul anilor 2000, este mai divizat ca oricând în privința necesității monarhiei, iar manifestațiile ample din ultima vreme denotă că pe umerii noilor suverani atârnă o grea misiune - recâștigarea încrederii oamenilor în valoarea regalității.

Femeie frumoasă, foarte elegantă și inteligentă, Letizia Ortiz nu are o sarcină ușoară. Interesul sporit al presei scoate la iveală detalii despre divorț, operații estetice și un ipotetic avort care îi erodează reputația, spre satisfacția nedisimulată a tabloidelor britanice, care nu pot concepe că Ducesa Catherine ar putea o rivală în materie de eleganță.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod