Dosar Eva. Prințesa Letizia sau Kate Middleton: Cine va fi regina stilului?

Cuplul princiar este adesea văzut luându-și fetele de la școală, obicei pe care l-a urmat și în ziua celei de-a zecea aniversări a căsătoriei


Zâmbitoare, impecabilă pe tocuri, viitoarea regină este tot timpul în pas cu moda, iar în acest sens este pe deplin ataşată de brandurile spaniole, precum Zara și Mango, și de designerii ei preferați, Felipe Varela și Lorenzo Caprile, alternând costumele elegante şi rochiile de seară, feminine şi sofisticate, notează Mediafax. În cei zece ani de căsnicie cu Felipe, ea a devenit mai slabă și mai elegantă.

Ca și în cazul lui Kate, alegerile ei vestimentare sunt atent analizate de presă.

Mulţumesc tuturor persoanelor care au fost întristate de moartea surorii meleLetizia Ortiz
Letizia şi Felipe sunt părinţii a două fetiţe, Leonor, născută în 2005, şi Sofia, născută în aprilie 2007. Familia trăieşte discret într-o casă situată în parcul palatului de la Zarzuela. Cuplul este adesea văzut luându-și fetele de la școală, obicei pe care l-a urmat și în ziua celei de-a zecea aniversări a căsătoriei, pe 22 mai.
Ei au marcat această dată importantă prin publicarea a două imagini pe contul de Twitter al familiei.

Aflată în atenţia presei de scandal, ea a avut grijă să-şi apere imaginea până la cel mai mic detaliu, deși corul nemulțumirilor era în creștere. În 2008, a fost criticată pentru că a suferit o intervenţie chirurgicală la nas. Casa regală a susținut că operația era necesară, pentru a corecta o deviație de sept care îi crea probleme cu respiraţia, dar imaginile demonstrau că după ce a părăsit spitalul avea un nas mai elegant de cât înainte.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod