Dosar Eva. Prințesa Letizia sau Kate Middleton: Cine va fi regina stilului?

Viitoarea regină a Spaniei este o campioană a eleganței



Vara trecută, Letizia a fost observată părăsind locul tradițional de vacanță al familiei, din Mallorca, fără soțul și copiii ei. Presa a sugerat că ea e copleșită de mariajul cu un prinț și de datoriile ei regale.
S-a scris că ar fi fost supărată dintr-un motiv anume și pe bună dreptate - după câteva săptămâni apărea o carte despre viața prințesei, scrisă de unul dintre verii ei, David Rocasolano. "Adios Princesa/Adio, Prințesă" era o biografie înveninată, în care un capitol întreg era rezervat unui avort pe care ea l-ar fi făcut după ce a rămas însărcinată cu fostul soț, cu un an înainte de a-l întâlni pe Felipe.



10ani de căsnicie au împlinit Letizia și Prințul Felipe
Rocasolano a susținut într-un interviu că el a scris doar ceea ce a trăit și că volumul pe care l-a lansat nu este un atac personal la adresa prințesei. "Probabil că această carte îmi va aduce numai probleme. Nu știu de ce am scris-o... În fiecare zi găsesc un motiv diferit. Nu e o carte împotriva Letiziei, nici un gest de invidie. E o carte împotriva instituției, dacă vreți. Sau poate împotriva instituțiilor din această țară", s-a justificat el.

Vărul care s-a hotărât să facă bani pe seama ei a mai susținut în acest volum că ea a semnat un contract prenupțial de 50 de pagini în care se prevede negru pe alb că în cazul în care ea și Felipe divorțează, ea nu are niciun drept asupra copiilor.

Așa cum precizează și Daily Mail, veridicitatea acestor informații este incertă.
Un lucru e sigur îl recunosc și englezii: când va urca pe tronul Spaniei, Letizia nu va fi doar cel mai elegant monarh din Europa, ci și cel mai colorat. O aluzie străvezie la trecutul "rivalei" ducesei de Cambridge.

Letizia, care a fost descrisă ca o "boare de aer proaspăt" pentru monarhia spaniolă, s-a remarcat prin abordarea modernă privind statutul de prințesă. Atât de modernă, încât e pe cale să devină prima regină din istoria țării care a trecut printr-un divorț.
Dar dacă  trecutul nu mai poate fi scris, prezentul și viitorul îi sunt la îndemână.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod