Dosar Eva: 10 prostii scandaloase ale vedetelor din România

Din plictiseală sau din nimereală, vedetele fac lucruri trăsnite. Unele postează pe internet poze deocheate, altele fac pictoriale controversate sau se dezbracă în cele mai nepotrivite locuri şi momente. Clipele lor de "glorie" nu scapă netaxate, astfel că de multe ori provoacă scandaluri care "rup" audienţele la televizor. Vezi cum au dat-o în bară şi dacă şi-au cerut scuze.

 

1 din 11

CRBL s-a pozat cu Coloana Infinitului între picioare

O glumă a artistului s-a transformat într-un scandal pe Facebook. CRBL şi-a cerut scuze, dar până şi fanii săi se întreabă ce naiba a fost în mintea lui când a făcut poza şi mai ales când a mai şi postat-o pe internet.

CRBL s-a pozat recent cu Coloana Infinitului între picioare, sugerând un penis în erecţie, iar imaginea postată a atras o avalanşă de critici pe contul lui de Facebook. “Ce dezamăgire, chiar nu se mai poate comenta după poza asta... păreai a fi un tip isteţ... eronat... te-a prostit <<vedetismul>> şi pe tine sau poate soarele te-a ars prea tare pe chelie... în fine, de-a dreptul pueril", a scris un bărbat sub imaginea respectivă.
"RUŞINEEEEEE! bătaie de joc de opera de artă!! Asta a ajuns coloana infinitului pt unii? JALNIC!"
, este părerea unei alte persoane.
“Cerebel fără creier... fără obraz... de unde nu e nici Dumnezeu nu cere... E un monument închinat eroilor neamului... ăia au murit ca să poată să-şi bată joc un cocalar d'ăsta... merge şi pentru un spot publicitar în turism <<veniţi la noi în ţară să vedeţi cum retardaţii fac mişto de monumente>>", a menţionat altă persoană.
Altcineva a fost mai dur: "Eşti un nesimţit, îţi baţi joc de o capodoperă, de un simbol naţional. Dacă nu ai pic de jenă şi postezi pe reţele de socializare faimosul tău falus, te poţi considera un ratat perfect!".
Greşeala lui CRBL a picat cum nu se poate mai prost, el fiind unul dintre cei mai simpatizaţi artişti din România, cu peste 160.000 de fani pe Facebook, şi cu o imagine de tătic simpatic, construită în seria de reclame pentru Vodafone.
După câteva zile, CRBL şi-a cerut scuze. El a postat un mesaj-scuză pe pagina sa de Facebook, precedat de câteva versuri despre mândria de a fi român. "Cred că îmi doresc să schimb multe în ţara asta măcar pentru viitorul Alesiei şi departe de mine gândul de a întina numele şi moştenirea lăsată de marele BRÂNCUŞI. Dacă am greşit, sunt şi eu om. S-arunce piatra cine n-are vină!", a scris cântăreţul.

22 Iulie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • micky pe 24 Iul 2012, 14:24
    CRBL

    trebuia sa tzina poza pt. Crbl ...dar asta e cultura romanilor

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod