Dosar Eva. 10 imagini amuzante pe care le-au postat vedetele în acest an

Vedetele din România "îşi fac de cap" pe internet, spre deliciul fanilor. Pozele pe care artiştii şi oamenii de televiziune le publică pe blogurile personale sau pe reţelele sociale sunt foarte urmărite şi atrag o sumedenie de comentarii. Dacă vreţi să vedeţi cum se strâmbă Delia, cum vorbeşte Brenciu cu fetiţa lui sau cum "se prosteşte" Nicoleta Luciu în drum spre un concert, sunteţi în locul potrivit. Am strâns aici câteva secvenţe care dovedesc că vedetele se poartă uneori ca nişte copii. Şi ce bine le stă!
1 din 11

Antonia, campioana strâmbăturilor

Când se plictiseşte, cântăreaţa găseşte întotdeauna un mod de a se distra. Cea mai simplă cale este să pozeze în timp ce se strâmbă şi apoi pune imaginile pe Facebook. Şi de fiecare dată, reuşeşte să inventeze o figură nouă.

În ianuarie, Antonia a susţinut un concert la Vaslui şi a profitat de ocazie pentru a face un clip cu cele mai amuzante momente. Artista s-a filmat în culise, dar şi în maşină, împreună cu dansatorii ei, în timp ce dansează şi fredonează melodia lui Smiley, "Cai verzi pe pereţi". Desigur, ea n-a ratat ocazia de a se strâmba în fel şi chip, spre uimirea admiratorilor. O captură video din acest filmuleţ, cu Antonia ţinând ochii cruciş, a făcut furori pe internet.

26 Mai 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • TeBULESCU pe 30 Mai 2013, 03:35
    Tot frumoasă

    ANTONIA â, e frumoasă şi când se strâmbă.......:X

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod