Dosar Eva: 10 femei din România mai puternice decât bărbații lor

Se spune că în spatele unui bărbat de succes stă o femeie puternică, dar în România sunt și cazuri când în umbra femeilor celebre se află un bărbat mai puțin cunoscut. În viața publică ele reprezintă vioara întâi, iar partenerii lor preferă să rămână în planul secund. Sunt femei cu personalitate, cu imagine și cu notorietate, mai cunoscute și chiar mai influente decât bărbații pe care îi iubesc.
1 din 11

Teo se mărită cu un bărbat misterios

Are suficientă notorietate încât și dacă s-ar retrage 10 ani în altă țară lumea tot și-ar aminti de ea fără probleme. Nu la fel stau lucrurile în cazul viitorului soț, însă e de așteptat ca notorietatea vedetei TV să-l aducă și pe alesul ei în lumina reflectoarelor.

Teo a fost în prim-plan în această săptămână. Ea a dezvăluit că se va căsători în această vară cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Facebook, dar nu a dorit să-i prezinte identitatea, întrucât nu este o persoană publică. Presa a aflat că alesul lui Teo este Constantin Iosef, un fost jucător de rugby, în vârstă de 43 de ani, tatăl a doi băieţi, stabilit în oraşul Annecy din Franţa. "Mă mărit cu un om alături de care mă văd îmbătrânind. Şi nu, nu-l «cunoaşteţi». Numele lui nu a apărut niciodată în presă legat de numele meu", declara Teo Trandafir atunci când şi-a anunţat apropiata căsătorie.

25 Martie 2012
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Pip pe 29 Mar 2012, 10:50
    legat de replica lui mari

    daca erati atente la cei in cauza ati fi vazut ca se referea la cuplul Prodan - Reghecamf....

    1
    1

  • Sorrento pe 26 Mar 2012, 13:18
    pt Mari

    bre Mari, am citit de 5 ori ce ai scris, pe bune daca am inteles ceva ! Si culmea, iti mai dai si cu parerea!

    0
    1

  • ElenaBM pe 25 Mar 2012, 20:58
    asa o fi?

    chiar daca intre cele 10 femei s-au strecurat si cateva femei puternice nu puneti egal intre toate ca de unele e doar gura

    1
    1

  • Alexandra pe 25 Mar 2012, 16:18
    ...

    Asa si daca sunt in lumina reflectoarelor se pune ca sunt mai puternice decat sotii lor?

    1
    1

  • maria pe 25 Mar 2012, 10:31
    REPLICA LUI MARI

    NU AI EXPLICAT DESPRE CE ESTE VORBA.....CE CLUB...CE NONVALORI?...FII MAI EXPLICITA...SA INTELEGEM SI NOI...DACA TOT CITIM...?!

    1
    1

  • mari pe 25 Mar 2012, 07:29
    ce chestie

    nu e clubul nevestisi sunt angajati acolo iar daca nu reusesc sa asi faca treaba bine pleacaaaaaaaaaaaaaaaa in suturi cat de curind informativa bine inainte sa scrieti mare femeie asta pffff nu mai ridicati in slavi nonvalori

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod