Diva de pe acoperișul Americii: Mariah Carey s-a pozat pe Empire State Building

Cântăreața s-a obișnuit să posteze imagini personale pe rețelele de socializare. Ultima ei ispravă este o miniședință foto în vârful simbolului din New York.

Recunoscută pentru obiceiul extravagant de a publica imagini personale pe rețelele de socializare, Mariah Carey nu putea rata un weekend fără a le arăta fanilor pe unde a mai fost și ce a făcut. Duminică, ea s-a pozat pe acoperișul celebrei clădiri Empire State Building, din New York.

Îmbrăcată într-o rochie roșie de gală care-i punea în evidență formele generoase, cântăreața în vârstă de 43 de ani s-a pozat în timp ce mima că interpreta o piesă la microfon.

"Haa, am mai multe", a scris ea pe pagina sa de Twitter, unde a publicat și alte instantanee.



Mariah arăta mult mai serioasă decât în fotografiile pe care le-a postat vineri pentru a marca Ziua Îndrăgostiților, notează ziarul britanic Daily Mail. Ea s-a pozat în baie, în cada plină cu baloane roșii și roz, purtând doar un sutien din bomboane, în timp ce îl implora pe soțul ei, cântăreţul R&B Nick Cannon, să se întoarcă mai repede acasă pentru un moment romantic.



"Încă aștept", a scris vedeta lângă una dintre imagini. Lângă o altă fotografie, ea a scris un alt mesaj care a incitat imaginația fanilor: "Șampanie, baloane plus baloane și încă niciun Valentine."



În cele din urmă, Nick a ajuns acasă și i-a adus un cadou de Ziua Îndrăgostiților, un medalion în formă de inimă, cu un mesaj special - "Ești a mea".

Nick a postat o poză cu darul lui pe contrul său de Instagram. "I-am făcut frumoasei mele soții o mică surpriză de Valentines Day. #Ești a mea #Diamante #Sutien de bomboane #Confetti pe corp #PartyTime #Pune copiii în pat", a scris fericit cântărețul.



Mariah Carey s-a căsătorit cu cântăreţul R&B Nick Cannon, gazda emisiunii "America's Got Talent", în 2008. Gemenii lor, gemenii Moroccan şi Monroe, s-au născut în august 2011.



Săptămâna trecută, în timpul unei emisiuni radiofonice difuzate de postul Power 105.6 FM, cântăreața a declarat că este o mamă "implicată" şi că nu acceptă să se amestece nimeni în relaţia pe care o are cu copiii săi, motiv pentru care concediază frecvent bonele acestora. "Din nefericire, trebuie să apelez la ajutorul bonelor, dar sunt foarte implicată. Concediez bonele şi urăsc să fac acest lucru, dar nu am de ales atunci când acestea încearcă să se facă mai importante în mintea copiilor decât mine", a spus ea.

Mariah Carey, câştigătoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite ale Americii în anii '90, iar albumele ei s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când a rupt legătura cu casa de discuri Columbia Records, notează agenția Mediafax.



Artista, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, datorită piesei "Touch My Body". Cu această piesă, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decenii. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.


Foto: Daily Mail / Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod