Transformarea Danielei Crudu dintr-o „haimana“ într-o fată cuminte. Efectul Mihai Costea!

Daniela Crudu, una dintre fostele asistente a lui Capatos şi o prezenţă constantă în cluburile Bucureşte, s-a cuminţit în ultimii ani, devenind o fată de casă.

Dacă în ultimii ani îşi petrecea toate nopţile în cluburi, acum Daniela Crudu preferă să stea acasă, alături de iubitul ei, fotbalistul Mihai Costea. Cu toate că în carieră are ghinion, se pare că sportivul are noroc în dragoste, şi asta deoarece a reuşit să facă din Daniela Crudu femeia pe care el o vrea de nevastă.

La începutul acestui an au circulat foarte multe zvonuri potrivit cărora Daniela Crudu şi Mihai Costea se vor căsători, însă niciuna dintre vedete nu a confirmat acest lucru. De Valentine's Day, Daniela Crudui-a făcut o surpriză iubitului ei şi i-a gătit ardei umpluţi, preferaţii fotbalistului, iar acesta din urmă i-a făcut cadou Cruduţei 100 de trandafiri roşii.

Pe lângă momentele romantice, între cei doi amorezi au existat şi divergenţe. Se pare că la începutul relaţiei Costea recurgea chiar şi la violenţa fizică pentru a o face pe Daniela Crudu să înţeleagă că nu mai trebuie să urce pe podium pentru a prezenta lenjerie intimă. După mai multe certuri, se pare că iubirea a învins şi Cruduţa i-a dat dreptate iubitului ei. Mai întâi, vedeta a renunţat la ieşirile în cluburi, după care a părăsit şi emisiunea „Un show păcătos“.



Potrivit WOWbiz, de aproximativ un an de zile, frumoasa brunetă refuză toate ofertele de a prezenta în lenjerie intimă sau de a fi maestru de ceremonii. Sursa citată notează că pentru fiecare eveniment la care este invitată, Daniela Crudu primeşte în jur de 2.000 de euro, însă acum Mihai Costea este cel care îi spune vedetei ce invitaţii să accepte.

Înainte să se cupleze cu Costea, Daniela avea faimă de fată rea. Weekend de weekend, bruneta bătea cluburile, unde petrecea până-n zori de zi, se ameţea cu băutură şi făcea dezmăţ şi cu fete, şi cu băieţi, notează Libertatea.

18 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod