Din dragoste pentru animale: 24 de imagini în care fiica lui Steve Irwin arată că îşi merită numele

Bindi l-a şocat pe un utilizator cu poza ei. Apoi, acesta şi-a dat seama cine este ea şi s-a liniştit


Pasiunea ei pentru viaţa animalelor este susţinută cu acelaşi entuziasm care îl însufleţea pe Steve. La vârsta la care multe tinere au preocupări frivole, Bindi locuieşte şi lucrează tot la Australia Zoo, fondată şi condusă de familia Irwin în 1970. "Am trăit toată viaţa într-o grădină zoologică, ceea ce e cu adevărat nebunesc. Nu mulţi copii pot spune asta. A durat până am împlinit trei ani ca să realizez că noi nu venim la zoo în fiecare zi, noi chiar trăiam acolo", a povestit ea pentru E! News.

Împreună cu mama şi fratele ei, Bindi se asigură că moştenirea tatălui ei este în siguranţă, iar astfel regretatul Steve nu este uitat.

"Vrem să fim siguri că mesajul pentru viaţa sălbatică şi pentru conservare continuă. Pentru că el era cel mai mare conservaţionist din lume şi nu vrem ca mesajul lui să piară", a declarat tânăra.

Steve Irwin a apărut pentru prima dată în faţa telespectatorilor din întreaga lume în octombrie 1996 şi a devenit una dintre cele mai îndrăgite şi mai recunoscute personalităţi de televiziune. Pe 4 septembrie 2006, Steve a murit după ce a fost înţepat în piept de acul unei pisici de mare.

După dispariţia surprinzătoare a tatălui ei, în 2006, Bindi Irwin a jucat în filme precum "Eliberaţi-l pe Willy 4 - Evadarea din Golful Piraţilor/ Free Willy: Escape from Pirate's Cove" (2010) şi "My Babysitter's a Vampire" (2010).

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod