Dietă de model: Ce are Bella Hadid în frigider

Bella Hadid nu ascunde că-i plac pizza și hamburgerii, dar ține dietă strică înaintea prezentărilor de modă


Chiar dacă are grijă să facă mişcare constant, superomodelul îşi mai permite şi unele abateri. Într-un interviu pentru ediţia britanică a revistei Vogue, Bella a făcut o mărturisire neaşteptată: de fiecare dată când vine la Londra, îşi cumpără un burger. "De obicei, îmi iau doar aripioare de pui şi cartofi prăjiţi când ajung la hotel. Dar burgerii din Londra sunt chiar buni."

"Faptul că sunt tot timpul pe fugă mă ajută să-mi menţin silueta, dar când călătoresc mănânc destul de prost.

E un compromis pe care îl fac pentru confortul meu", a mai spus vedeta.

Deşi corpul ei reacţionează bine dacă rezistă tentaţiilor şi nu consumă carne, lactate şi junk food, Bella Hadid recunoaşte că nu reuşeşte să ţină mult o dietă strictă şi compensează alimentaţia nesănătoasă cu băuturi naturale din fructe.

Modelul a explicat că obiceiurile sale alimentare tind să o îndrepte spre îngrăşare şi că nu este slabă în mod natural. Ea îşi păstrează silueta pentru că munceşte mult şi are grijă să facă sport.
Aproape că nu există zi în care vedeta să nu facă mişcare. Dacă este liberă dimineaţa, merge la piscină şi înoată, iar când are mai mult timp şi energie, preferă să facă exerciţii cardio la sală şi să-şi ridice pulsul, punând accentul pe toniferea braţelor şi a posteriorului.

Alături de sora sa Gigi, care numără de 30 milioane de abonați pe Instagram și care i-a deschis calea, Bella Hadid face parte din noua generație de top modele a căror prezență pe rețelele de socializare le-a sporit notorietatea.

Bella și-a început cariera la 18 ani, o vârstă destul de avansată în acest domeniu, iar deschizătoare de drumuri i-a fost sora ei, Gigi Hadid.


Își datorează aspectul exotic tatălui său, Mohamed Hadid, promotor imobiliar care a devenit milionar și este o întruchipare a visului american. Palestinian născut la Nazaret, acesta a emigrat în Statele Unite după o scurtă trecere prin Siria, notează Agerpres.

Yolanda Hadid, mama fetelor, fost manechin de origine olandeză, a divorțat de soțul ei în 2000; este una din principalele protagoniste ale programului de reality show "The Real Housewives of Beverly Hills".



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod