Dezvăluiri. Cum i-a explicat Prinţesa Diana lui William că tatăl său are o aventură

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Decembrie 2017
Prinţesa Diana a apucat să-i spună înainte de a muri fiului ei cel mare despre legătura extraconjugală a tatălui lui.
S-au împlinit 20 de ani de când Prinţesa Diana a murit, dar memoria sa continuă să rămână vie pentru toţi cei care au admirat-o şi au văzut în ea un model. Dispariţia sa tragică în accidentul auto din 31 august 1997 a şocat lumea, dar cel mai mult i-a afectat pe cei doi copii ai săi, William şi Harry.

Diana era foarte apropiată de fiul ei cel mare şi a vorbit în mai multe interviuri despre relaţia strânsă dintre ei. Moartea prinţesei nu a fost însă prima traumă pe care au îndurat-o William şi Harry. Separarea părinţilor i-a făcut să sufere mult şi nimeni din afara familiei lor nu a ştiut asta.

Lady Di nu a încetat niciodată să spună ceea ce are de spus şi să facă ce credea ea că este bine.
Aşa a trăit până în ultima ei zi pe acest pământ şi aşa a plecat dintre noi, ca un om just, care ţine la principiile sale şi nu se abate pentru nimic în lume de la ele. De aceea, când a considerat că a venit momentul potrivit, ea i-a spus fiului său cel mare, Prinţul William, adevărul despre căsnicia sa şi despre problemele pe care le avea cu tatăl lui, Prinţul Charles, scrie site-ul Meaww.

Diana şi Charles s-au separat în 1992, când zvonurile despre infidelitatea amândorura au început să circule în presă. Charles a reaprins însă relaţia cu fosta lui iubită, Camilla Parker-Bowles, înaintea separării lui de Diana.
În 1986, Diana a decis să o înfrunte pe amanta soţului ei la o petrecere a surorii sale. În controversata biografie scrisă de Andrew Morton, "Diana: Her True Story/Diana: Povestea ei adevărată" este amintit momentul extraordinar petrecut la petrecerea pe care sora Camillei a dat-o când a împlinit 40 de ani. Diana a întrerupt atunci o conversaţie între Camilla, Charles şi un invitat şi a interpelat-o pe Camilla.

Ulterior, Lady Di a vorbit public despre problemele din căsnicia sa. "Eram trei în această căsnicie, aşa că era cam aglomerat", a spus ea pe un ton ironic, într-un interviu difuzat de BBC.
Ea a dezvăluit că i-a spus şi lui William despre aventura lui Charles. Fiul său avea 13 ani atunci. "I-am spus lui William: <<Dacă găseşti pe cineva pe care să iubeşti în viaţă, trebuie să laşi tot şi să te duci după acea persoană. Şi dacă eşti destul de norocos să găseşti pe cineva care te iubeşte, atunci trebuie să o protejezi>>", a mărturisit Lady Di în interviul menţionat.

Conform mai multor mărturii, Diana a realizat că Charles nu a rupt niciodată legătura cu fosta iubită, Camilla.
Prinţesa a găsit şi nişte fotografii ale Camillei în jurnalul lui Charles, chiar în timp ce se aflau în luna de miere.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod