Demi Moore spune că așteaptă cu nerăbdare să împlinească 60 de ani, în această toamnă: „Mă simt mai vie ca niciodată”

Demi Moore se pregătește să împlinească 60 de ani și spune că la această vârstă se simte excelent în pielea ei.

Actrița a postat o nouă serie de imagini pe rețelele de socializare în care poartă costume de baie din colecția brandului Andie, pe care a creat-o împreună cu o prietenă. 

Citește și: Revenirea în stil mare a lui Brendan Fraser. „Tarzan” s-a transformat într-un bărbat de 270 kg pentru primul lui rol după 10 ani



Postarea vine la scurt timp după ce starul din „G.I. Jane” a acordat un interviu pentru People în care spune că este încântată de faptul că va împlini 60 de ani în luna noiembrie.

„Împlinești 59 de ani și deja te gândești 'Ei bine, mă apropii de 60'. Te simți eliberat. Când mă gândesc la bunica atunci când avea 60 de ani, ea părea că într-un fel era resemnată cu faptul că este bătrână. Dar eu mă simt, în atât de multe feluri, mai vie și mai prezentă ca niciodată”, a declarat actrița.

Iar Demi își dorește ca femeile de peste 60 de ani să se simtă atrăgătoare.


„Trebuie să se schimbe această idee că femeile nu mai sunt dorite pe măsură ce îmbătrânesc.
Nu ne dorim să nu mai fim sexy”, a adăugat Moore.

Pe lângă faptul că este o actriță de succes, Demi este și scriitoare. Cartea ei, „Inside Out”, a fost bestseller. Ea este mama a trei fiice, din căsnicia cu Bruce Willis - Rummer, de 33 de ani, Scout, de 31 de ani, și Tallulah, de 28 de ani.

Chiar dacă a realizat atât de multe în carieră, actrița nu se consideră un „icon”.


„Să auzi asta referitor la propria persoană pare că nici nu este vorba despre tine. Sunt flatată, dar nu simt că este despre mine, deși îmi place. Pentru mine, un icon a însemnat întotdeauna o persoană care a deschis drumuri, care a făcut ceva ce a impulsionat oamenii și a avut un impact pozitiv. Și din acest punct de vedere, sunt foarte mândră să fiu inclusă în această categorie”, a mărturisit vedeta.

Demi postează des imagini în care apare purtând costume de baie din noua colecție a brandului Andie. 

Ea a declarat că se menține în formă datorită antrenamentelor fizice pe care le face cu regularitate, dar și a faptului că mănâncă numai atunci când îi este foame.

Actrița a spus că a fost „obsedată” de forma ei fizică în trecut.
Ea a recunoscut în volumul său de memorii „Inside Out”, lansat în anul 2019, ca a trecut printr-o perioadă marcată de diete drastice și antrenamente chinuitoare în perioada de glorie a carierei sale.


Starul a dezvăluit că își dorea să arate perfect și ar fi fost dispusă să facă orice pentru asta. „Simțeam că nu pot să mă opresc din a face exerciții”, a scris vedeta în cartea sa, potrivit Daily Mail.

Obsesia de a fi cât mai slabă și a avea forme perfecte a început în anul 1992, atunci când a jucat alături de Tom Cruise și Jack Nicholson în drama „A Few Good Men”.

„Să fiu în formă pentru acel film a declanșat o obsesie pentru antrenamente care m-a consumat timp de cinci ani. Nu îndrăzneam să renunț”, a mărturisit actrița.


Dar cu puțin timp înainte de începerea filmărilor, Demi o născuse pe fiica sa, Scout. Ea a dezvăluit că a început să se antreneze excesiv pentru a scăpa de toată greutatea în plus acumulată în timpul sarcinii, dar ajunsese atât de slabă încât nu își mai putea alăpta copilul.
Chiar dacă spune că a fost „distrusă” atunci când i s-a spus să-i dea fiicei sale lapte praf, tot nu a renunțat la antrenamentele epuizante.

Iar după ce a primit rolul din „Indecent Proposal”, în care a jucat alături de Robert Redford și Woody Harrelson, actrița a mărturisit că obsesia ei pentru un corp perfect a devenit și mai puternică.

„Eram din nou în centrul atenției și nu mă puteam gândi decât la corpul meu, corpul meu, corpul meu”, a spus ea. „Am dublat numărul de antrenamente. Am renunțat la carbohidrați, alergam și mergeam pe bicicletă, am lucrat la orice aparat posibil”, a adăugat starul.

Un alt film care a împins-o să ducă la extrem dieta și antrenamentele a fost „Striptease”.

„Când făceam filmul 'Striptease', la micul dejun măsuram o jumătate de cană cu fulgi de ovăz pe care îi fierbeam în apă, apoi pentru restul zilei mâncam numai proteine și câteva legume, iar asta era tot.
Dacă această obsesie pentru corpul meu ți se pare că sună ca o nebunie, nu greșești: tulburările de alimentație sunt o nebunie, sunt o boală. Dar asta nu înseamnă că nu sunt reale”, a mai dezvăluit actrița.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
28 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod