Cum trăiește OJ Simpson la 25 de ani după crima secolului: „Mi-am plătit pedeapsa“

Nicole Brown Smith și iubitul ei, Ronald Goldman, au fost uciși pe 12 iunie 1994. OJ Simpson a fost acuzat de crimă, dar a fost achitat în "procesul secoului"

 

De atunci nu a mai avut probleme de acest gen și acceptă cu amabilitate regămințile de a face un selfie cu cei care îl recunosc când iese la un eveniment sportiv sau la restaurant. Joacă golf în fiecare zi cu un grup de "pensionari", cum le zice el prietenilor care trăiesc retrași, deși nu prea îl mai țin picioarele. A fost operat la genunchii care altădată l-au ajutat să cucerească gloria University of Southern California și la echipa Buffalo Bills din NFL, plus că mai are o operație la ochi.

Dar la aproape 72 de ani, OJ este sănătos, per ansamblu. Trăiește. Și mai ales, este liber.

Simpson spune că are o relație bună cu copiii și cu celelalte rude. Ofițerul care îl supraveghează i-a dat permisie să părăsească Las Vegasul, inclusiv pentru scurte drumuri în Florida, unde băieții lui, Justin și Sydney, lucrează în afaceri imobiliare. Fiica lui cea mare, Arnelle, a rămas lângă el, dar face des naveta la Los Angeles. "Am fost în Florida de două sau trei ori ca să-mi văd copiii și vechii prieteni din Miami. Am și reușit să joc golf cu ei.
Dar acum trăiesc într-un oraș pe care am învățat să-l iubesc. Viața e bună"
, a mărturisit OJ.

Fostul star de fotbal american și-a vizitat și rudele din Louisiana și a ținut un discurs în fața unor judecători și procurori de culoare din New Orleans. Dar gloria din tinerețe e doar o amintire acum, scrie ziarul britanic.

După ce și-a încheiat cariera sportivă, Simpson a devenit actor și comentator de fotbal. Mare parte din averea sa de câteva milioane de dolari s-a cheltuit pe apărarea în proces după ce a fost acuzat de crimă. Simpson refuză să vorbească despre averea sa și susține că trăiește din pensie.

OJ Simpson a fost arestat pe 16 septembrie 2007, la trei zile după un jaf armat în hotelul "Palace Station" din Las Vegas, Nevada.
Pe 5 decembrie 2008, Simpson a fost condamnat la 33 de ani de închisoare, cu posibilitatea de a fi eliberat condiţionat în octombrie 2017. El a fost eliberat în iulie 2017, după nouă ani petrecuți în închisoare.

Simpson a scris istorie în fotbalul american în anii '70, la echipa Buffalo Bills. În 1967, Universitatea California Los Angeles (UCLA) şi Universitatea din California de Sud (USC) s-au întâlnit în meciul rămas în istorie drept "Meciul Secolului". OJ Simpson a adus victoria echipei sale, USC, cu un "touchdown" considerat şi astăzi cel mai spectaculos din istorie.
Aproximativ 59 de metri a alergat pătrarul USC cu mingea în braţe, înainte de a marca. Datorită lui Simpson, USC s-a impus cu 21 la 20.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod