Cum să porți brățările de gleznă. 4 stiluri în tendințe

Trendurile vin și pleacă, dar unele dintre cele mai interesante sunt cele care revin după foarte mult timp. Află cum să porți brățările pentru gleznă în vara 2019.
Nostalgia stilului de altădată face ca astfel de trenduri să devină rapid extrem de populare și să le vezi tot mai des pe rețelele de socializare. Iar în această categorie se află și brățările pentru gleznă. Acestea au început să revină în atenția tuturor încă de anul trecut, dar în vara aceasta se numără printre cele mai importante tendințe în materie de bijuterii și accesorii. 

Probabil le-ai purtat și tu în copilărie în vacanțele de vară, asociate cu teniși, sandale sau șlapi. Dar în prezent, brățările pentru gleznă au evoluat de la gablonțurile purtate de adolescente la adevărate bijuterii sau accesorii statement.
Câteva dintre cele mai răspândite stiluri de brățări sunt cele cu perle naturale, cu scoici, cele din aur sau brățări artizanale create din șnururi împletite sau mărgele. 

Iată cum să porți brățările pentru gleznă în vara 2019:


Brățări de gleznă cu perle


Perlele ar pute părea cea mai neașteptată alegere pentru brățările de gleznă, dar este una dintre favoritele fashionistelor de pretutindeni, dacă ar fi să ne ghidăm după postările de pe Instagram în care le putem observa. Asocierea dintre elegantele perle și ceva atât de banal precum sandale cu barete subțiri creează un constrast cât se poate de interesant.
Bijuteriile cu perle se află, de fapt, în topul celor mai importante tendințe ale acestui an. Și dacă le putem observa de la cercei, coliere, brățări, inele și până la șnururi pentru ochelarii de soare, de ce să nu fie incluse și în brățările de gleznă?

Brățări de gleznă cu scoici


Nu, nu este vorba despre un suvenir ieftin pe care îl cumperi în timpul vacanței dintr-o destinație exotică. Este un trend în materie de bijuterii de care lumea pare să nu se mai sature vara aceasta. Totul a început cu coliere din scoici și a ajuns până la brățări pentru glezne, iar pasionatele de modă de pe rețelele de socializare par să fie complet cucerite de acest trend. 

Brățări de gleznă din aur


Brățările cu perle și scoici nu sunt potrivite pentru tine? Atunci poți încerca trendul subtil, dar chic al brățărilor de gleznă din aur. Optează pentru brățări subțiri, multiple, cu charmuri, pe care le poți folosi grupat.
Și o singură brățară subțire aurie va arăta excelent, fiind detaliul care va face orice ținută mai chic și mai interesantă. Nu este necesar să investești într-o brățară de gleznă din aur dacă ai de gând să o porți un singur sezon. Există opțiuni din metal aurit care arată excelent.

Brățările de gleznă artizanale


Aici se încadrează toate brățările de gleznă realizate din fire împletite, mărgele sau șnururi. Sunt potrivite pentru ținutele tale de vară și mai ales pentru zele de vacanță sau pe care le porți în timpul vestivalurilor. Adaugă un plus de culoare și originalitate look-urilor tale.
Le poți purta la un singur picior, dar și la ambele, pentru un aspect statement. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod