Elenor Proctor

Efectul devastator al drogurilor: Cum arată o fostă profesoară după 15 ani de dependență

O fostă profesoară a ajuns să fure pentru a face rost de bani cu care să-și cumpere heroină. În 15 ani de dependență, drogurile au făcut-o de nerecunoscut.

Elenor Proctor, în vârstă de 36 de ani, este încă un exemplu clar care atestă influența nefastă a drogurilor. Imaginile șocante publicate de ziarul local Manchester Evening News o arată pe fosta profesoară așa cum era cândva - o mamă obișnuită, din clasa medie - și așa cum este după 15 ani de consum de droguri, când a devenit infractoare din cauza dependenței. Diferențele de ordin fizic sunt incredibile.

Înainte să cadă sub stăpânirea narcoticelor, Eleonor părea să aibă totul: un partener pe termen lung, două fetițe drăguțe și o afacere în domeniul consultanței în educație.

Absolventă a Universității din Wakefield, West Yorkshire, Eleonor a devenit profesoară și apoi inspector școlar, după care și-a lansat propria afacere prin care ajuta școlile să se pregătească pentru inspecții. Dar nu a fost suficient: din clipa în care a încercat prima oară drogurile, n-a mai scăpat de ele.



Potrivit informațiilor prezentate de procurorul acuzării în procesul deschis la tribunalul din Manchester, Eleonor a devenit dependentă de droguri și a pierdut tot ce avea.

Iubitul ei a părăsit-o, după 14 ani de chin. În urmă cu câteva luni, fosta profesoară s-a înhăitat cu Patrick Nicholson, în vârstă de 34 de ani, dependent de heroină și condamnat pentru jaf, și au început să fure constant ca să facă rost de bani pentru droguri.

Săptămâna trecută, Eleonor a fost condamnată la doi ani de închisoare. Ea și Nicholson au comis mai multe furturi în luna martie. Cei doi vizau femei și bărbați în vârstă din Eccles, în apropiere de Manchester.

Nicholson, care a primit aceleași acuzații, a fost închis pentru opt ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod