Elenor Proctor

Efectul devastator al drogurilor: Cum arată o fostă profesoară după 15 ani de dependență

Patrick Nicholson, cel care a învățat-o pe fosta profesoară să fure ca să aibă bani de droguri


"Pentru dumneavostră este o cădere spectaculoasă dar în multe feluri inevitabilă cădere de la viața pe care o aveați altădată, cu o slujbă decentă și cu familie, la a fi homeless pe străzi și apoi la a primi o condamnare la închisoare", i-a spus, cu părere de rău, judecătorul Richard Mansell QC după ce a pronunțat sentința.

"Aceasta nu am fost eu. Nu sunt o hoață.

Am pierdut tot într-o săptămână. Am pierdut controlul", a mărturisit fosta profesoară în fața instanței.

Picajul în care a intrat pare să o fi trezit în ultimul ceas pe Eleonor. Pe pagina sa de Facebook, ea povestește că a fost botezată după ce a l-a descoperit pe Dumnezeu, anul trecut, și a publicat mai multe imagini în care apare fericită cu fiicele sale.

Contrastul cu portretul făcut în arestul poliției este frapant. Obosită, îmbătrânită, cu ochii injectați, machiajul scurs și părul dezordonat, fosta profesoară arată acum ca o epavă, iar chipul ei în colaps documentează dramatic excesele la care s-a supus în atâția ani de dependență.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod