Cum se simte Andreea Bălan după stopul cardio-respirator suferit la naştere. Vedeta e stabilă şi se află sub supraveghere

Unul dintre medicii de la clinica privată unde este internată vedeta a declarat că aceasta "este stabilă şi supravegheată".
Un medic de la clinica privată în care e internată Andreea Bălan a declarat marţi dimineaţă că în momentul de faţă starea pacientei este stabilă şi că aceasta este supravegheată.

Vedeta în vârstă de 34 de ani a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană. Informația a fost confirmată de soțul Andreei Bălan. "În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment ea este stabilă.
Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Mulţumim întregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei"
, a anunțat George Burcea.

Un reprezentant al clinicii private unde este internată Andreea Bălan a explicat că stopul cardio-respirator este un episod rar: "Incidentul care s-a petrecut, din punctul de vedere al operaţiei de cezariană, e unul foarte rar, extrem de rar, e unul la câteva zeci de mii de cazuri care se întâmplă."

"Eu vă spun aşa: în acest moment, pacienta, starea ei de sănătate s-a ameliorat în timpul nopţii.
E într-o stare stabilă. A putut fi vizitată de familie şi a discutat cu ei. Va fi în continuare monitorizată de echipa medicală. În măsura în care a existat un incident intraoperator, evident că riscuri pot exista, dar, în momentul de faţă, starea ei e stabilă. În momentul de faţă, se află la terapie intensivă. E greu să spui acum. În câteva zile se vor stabili priorităţile dumneaei şi în acel moment se va decide când va fi externată"
, a spus medicul.

"Riscuri pot exista, dar, în momentul de faţă, starea este stabilă şi este supravegheată"
, a adăugat reprezentantul instituţiei medicale.
Acesta a exclus orice culpă medicală: "După părerea mea, nu poate fi decât un succes medical", a subliniat medicul.

Andreea Bălan şi soţul său, actorul George Burcea (31 de ani), mai au o fetiţă, Ella Maya, în vârstă de doi ani.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod