Cum arătau în realitate personajele din filme: 15 vedete care le-au jucat perfect

Filmele bazate pe o poveste reală ne fac curioși să vedem cât de bine sunt redate faptele și oamenii care le-au inspirat. Iată 15 personaje reale jucate de actori celebri!

Poveștile adevărate prezentate în filme suscită întotdeauna un interes deosebit. Eroi istorici, militari, avocați, oameni de știință, astronauți, jurnaliști, politicieni, oameni de afaceri sau pur și simplu oameni simpli cu o poveste ieșită din comun au devenit, de-a lungul timpului, protagoniștii unor producții cinematografice de succes.
Dar cum arată sau arătau, de fapt, adevărații eroi care au fost portretizați în filme de unii dintre cei mai talentați actori?

Bright Side
a realizat 15 montaje foto în care putem vedea personajele din filme, așa cum au fost întruchipate pe ecrane, și oamenii din realitate care au inspirat aceste producții. Deși s-au văzut asemănări fizice mai reușite între actori și personajele lor, rolurile pe care le-au făcut aceste vedete au fost remarcabile, dovadă și numeroasele premii cu care au fost recompensate.
Cum am putea, oare, uita, felul în care Julia Roberts, James Franco, Mel Gibson sau Meryl Streep au adus pe ecrane și în inimile noastre figuri precum Erin Brockovich, Aron Ralston, William Wallace și Julia Child?
1 din 16

Margot Robie - Sharon Tate ("Once Upon a Time... in Hollywood", 2019)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod