Cum arată casa fabuloasă pe care Jennifer Aniston și Brad Pitt au cumpărat-o după nuntă: Prețul este colosal

Casa pe care Jennifer Aniston și Brad Pitt au cumpărat-o la un an după ce s-au căsătorit este de vânzare. Casă e puțin spus: este o vilă cât un palat și costă o avere!
Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au căsătorit în anul 2000. Un an mai târziu, ei au cumpărat o vilă splendidă în Beverly Hills, considerată cea mai romantică proprietate din California. Timp de cinci ani, cât a durat mariajul lor, cei doi actori au deținut locuința imensă cu cinci dormitoare și 13 băi, construită în stilul franțuzesc normand.

Pitt și Aniston au deținut casa din 2001 până în 2006. Au vândut-o după divorț, iar acum aceasta a ajuns din nou pe piață. Cu o priveliște absolut fantastică spre un canion, o grădină bogată în care predomină verdele și o piscină exterioară iluminată, această vilă mare cât un palat este acum de vânzare la un preț astronomic: 44,5 de milioane de dolari.

Refugiul de lângă terenul de tenis


Curtea terasată pe mai multe planuri are peluze îngrijite și grădini.

Fiecare cameră are șemineu, iar lângă terenul de tenis (da, are și așa ceva!) se află o construcție modernă cu un living și un dormitor exterior - ideale pentru oaspeți sau - poate Brad știe mai bine - în caz că nu te mai înțelegi cu nevasta.

După nunta lor din Malibu, cei doi actori au cumpărat proprietatea și au început ample lucrări de renovare care au durat trei ani. Ei au înlocuit podelele cu pardoseală din marmură cu instalație de încălzire. De asemenea, au amenajat un pub cu podea din lemn provenind de la un castel de 200 de ani din Franța și au adăugat o sală de cinema, relatează Daily Mail.

În ianuarie 2005, Brad Pitt și Jennifer Aniston și-au anunțat despărțirea. Un an mai târziu, ei au scos casa la vânzare, iar aceasta a fost cumpărată de președintele unui fond de investiții care a continuat lucrările de renovare, după viziunea sa.

Sala de mese poate primi 20 de invitați, iar barul și livingul de la parter dau spre piscina exterioară.

Casa de 1.038 de metri pătrați are un teren de o jumătate de hectar și este situată într-o zonă foarte retrasă, cu acces dinspre două străzi.



Vila a fost construită în 1934 de actorul Fredric March.

A fost unul dintre primele domenii din Beverly Hills ale starului care într-o carieră de 52 de ani a jucat în multe filme clasice, precum "The Best Years of Our Lives" și "Dr. Jekyll and Mr. Hyde".

Brad Pitt, la petrecerea fostei soții


La acest preț de aproape 50 de milioane de dolari, casa încă e în așteptarea unui nou proprietar. Iar foștii ei stăpâni au o relație bună și sunt din nou împreună, chiar dacă doar pentru o seară, chiar dacă doar pentru o petrecere. Potrivit People, Jennifer Aniston l-a invitat, în weekend, pe primul ei soţ la petrecerea ei anuală de împodobire a bradului de Crăciun.


Actriţa în vârstă de 50 de ani a ţinut sâmbătă petrecerea anuală de împodobire a pomului de Crăciun, unde a invitat o serie de vedete, printre ele aflându-se şi Brad Pitt.

"S-au întâlnit de mai multe ori de la ziua ei de naştere şi păstrează o strânsă relaţie de prietenie", a declarat o sursă din anturajul fostului cuplu.



Gwyneth Paltrow, Kate Hudson şi Jimmy Kimmel s-au numărat printre invitați la petrecerea ţinută în casa de vacanţă a vedetei din "Friends".

Brad Pitt a fost prezent şi la petrecerea ţinută cu ocazia celei de-a 50-a aniversări a lui Jennifer Aniston, în februarie.

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie.

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014, dar s-au despărțit în 2016, iar acum sunt în curs de divorţ.

După divorţul de Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer. Anul trecut, în februarie, Jennifer Aniston şi actorul Justin Theroux au anunţat că s-au despărţit, după un mariaj care a durat patru ani.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod