Cuibul starletelor: Incursiune în casa de vacanță a clanului Kardashian

Fetele Kardishian s-au distrat în casa de vacanță cumpărată de mama lor


Jenner a fost căsătorită de două ori. În urma căsătoriei cu avocatul Robert Kardashian a avut patru copii: pe Kourtney, Kim, Khloe şi Robert George Junior, notează Mediafax. În 1991, Kris Jenner s-a măritat cu Bruce Jenner, cu care a avut încă două fete: Kendall Nicole şi Kylie Kristen.

Mama celebrelor surori Kardashian a reuşit să creeze împreună cu fiicele sale un imperiu cu venituri de peste 70 de milioane de dolari din apariţii TV, modă şi publicitate.

Ea a devenit cunoscută publicului după ce a apărut în reality show-ul "Keep Up with The Kardashians".

În 2015, Kris Jenner a încheiat un contract în valoare de 100 de milioane de dolari privind continuarea, pentru cel puţin încă patru ani, a reality show-ului dedicat de la televiziunea americană E!. Contractul negociat de Kris Jenner se referă la participarea, pentru cel puţin următorii patru ani, a sa şi a fiicelor sale, Kim Kardashian West, Khloé şi Kourtney Kardashian şi Kendall şi Kylie Jenner, la emisiunea "Keeping Up with the Kardashians", dar şi implicarea într-o serie de proiecte pe internet şi programe inspirate din reality show-ul de succes.

"Keeping Up with the Kardashians" este un reality show difuzat de televiziunea americană prin cablu E!, care a avut premiera pe 14 octombrie 2007, ajuns în prezent la sezonul al nouălea.
Emisiunea prezintă viaţa privată a familiei Kardashian-Jenner. Vedetele principale sunt surorile Kim, Kourtney şi Khloé Kardashian, Kim fiind cea mai cunoscută dintre ele, mai ales după căsătoria cu rapperul american Kanye West.

Emisiunea a primit cronici moderate din partea criticilor, dar este adesea privită negativ, fiind acuzată că ar promova conceptul de "a fi faimos pentru că eşti faimos", iar unele aspecte ale poveştilor prezentate în emisiune par să fie inventate.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod