Credință. Gabriel Cotabiță: ”Nu trebuie să vă fie frică de moarte!”

Pe scenă, alături de prieteni, la spectacolul de după însănătoșire

Prezent zilele trecute în platourile emisiunii ”Te pui cu blondele”, show difuzat de Antena 1, Gabriel Cotabiță a făcut o declarație misterioasă referitoare la moarte: “Este o experiență atât de importantă, încât n-aș putea să o rezum într-o singură frază. Pot să vă spun însă că în niciun caz nu trebuie să vă fie frică de moarte și că undeva, acolo, dacă ai făcut bine, vei fi primit bine”, a declarat artistul, răspunzând întrebării puse de o ”blondă” care a vrut să știe ce a simțit și dacă a simțit ceva în acele zile cumplite.
Experiența prin care a trecut se pare că l-a marcat pe artist.

Acesta a căpătat o detașare înțeleaptă față de ceea ce reprezintă sfârșitul existenței din această lume și le transmite fanilor că nu trebuie să le fie frică de moarte.
25 Februarie 2016
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 25 Feb 2016, 22:17
    ASA

    @Gina - corect, ai mare dreptate. Controlezi sexualitatea, banii si resursele, controlezi umanitatea. Religia este cancerul omenirii, in special religiile abrahamice.

    0
    0

  • Gina pe 25 Feb 2016, 09:03
    Teama de moarte este datorată religiei creştine

    DA. Religia creştină vorbeşte despre iadul în care ajungi după moarte, deci să-ţi fie frică până în ultimul moment al vieţii. În Hinduism şi Budhism moartea me considerată o nouă formă a existenţei sufletului, nu există POPII îmbuibaţi care să-ţi inoculeze frica îngrozitoare. De ce fac asta? Predică apă dar ei beau vin. Le spun Maselor ENORME DE OAMENI LA LIMITA SUPRAVIEŢUIRII că după ce pe lumea asta de abia şi-au târât zilele, într-o altă lume vor fi fericiţi. Aiurea... şi asta în timp ce ei crapă de graşi, duc o viaţă de nababi cu maşini de lux, hrănesc porcii cu cozonaci primiţi de la oamenii săraci (care-şi rup de la gură să ducă obolul la biserică) şi trăiesc DIN PLIN, aici, pe pământ - că ce-i în mână nu-i minciună,

    5
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod