Celine Dion şi-a plâns pe scenă soţul răpus de cancer: „Vom fi mereu împreună“

Artista canadiană a cântat pentru prima oară după moartea lui Rene Angelil. Ea a susţinut un concert emoţionant în Las Vegas.

În show-ul susţinut marţi, în sala The Colosseum de la Caesars Palace, Celine Dion a cântat piesa "With One More Look At You/Watch Closely Now", recitalul fiind transmis live pe site-ul ei. Artista a izbucnit în lacrimi în timp ce vorbea despre partenerul ei, care a încetat din viaţă la 73 de ani. Suferinţa ei a devenit vizibilă şi în timp ce cânta "All By Myself", relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Spectacolul a început cu un montaj emoţionant de fotografii de familie şi imagini video, apoi Celine a interpretat prima melodie.

Aplaudată în picioare de public, vedeta în vârstă de 47 de ani a început să plângă în timp ce le împărtăşea celor din sală câteva amintiri cu soţul său. "În viaţa mea, l-am avut văzut de atâtea ori stând acolo, noapte de noapte. Oamenii cred că mă uitam la el, dar nu era nevoie, pentru că de fiecare dată când închideam ochii îl simţeam pe Rene pe scenă cu mine. Fie că stătea chiar acolo, la balcon, în spatele scenei sau acasă cu copiii, a fost mereu pe scenă cu mine şi nimic nu va schimba asta", a spus ea, cu ochii plini de lacrimi.

"Rene întotdeauna mă înconjura cu cei mai buni oameni.
Am avut atât de multă încredere în el, încât niciodată nu mi-am făcut griji despre ceva. Acum, cred că e o reacţie normală să-mi tot pun întrebări. Să-i las pe copii să se joace cu jucăria asta? Cântecul ăsta e prea rapid? Sau piesa asta e prea lentă? Nu vorbesc prea mult? E uimitor că deşi fizic nu mai este lângă mine, el încă e prezent"
, a spus ea.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bibi pe 26 Feb 2016, 07:01
    Comentariu

    Are multe melodii ce de esti mai sensibil iti dau lacrimile. Este o voce de necontestat, un suflet nobil, o femeie frumoasa si educata, mai rar asa ceva. Imi pare nespus de rau ptr. pierderile suferite, sot si frate.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod