Courteney Cox, la 51 de ani: Apariţia cu care a surprins pe toată lumea

La 11 ani de la încheierea filmărilor serialului "Friends", actriţa este neschimbată. Chipul fără riduri şi silueta o întineresc cu un deceniu.

Courtney Cox a împlinit 51 de ani luni, dar arată la fel de bine ca atunci când era Monica Geller, în "Friends/Prietenii mei". Actriţa născută în statul american Alabama a făcut impresie la o petrecere organizată în Los Angeles, la sfârşitul săptămânii trecute.

Logodnica rockerului Johnny McDaid, în vârstă de 38 de ani, a atras atenţia cu look-ul ei proaspăt, cu chipul fără riduri şi rochia verde lungă până deasupra genunchilor, strânsă la talie cu o curea neagră.

Puţin machiată, cu un ruj roz pe buze şi puţin fond de ten, Courteney a arătat impecabil şi a pozat relaxată pentru fotoreporteri, scrie ziarul britanic Daily Mail.



În 2013, actriţa, care a recunoscut în trecut că a folosit Botox, a spus pentru New You magazine că este dispusă să încerce orice pentru a arăta tânără. "Sunt pregătită pentru orice. Sunt foarte dispusă să încerc să amân inevitabilul", a spus ea. "Cred în virtuţile laserului, chiar cred că acesta este viitorul", a adăugat Courteney, care a mărturisit că a aplicat două tratamente estetice, Ulthera, care produce colagen, şi Fraxel, care şterge petele de pe mâini, piept şi faţă.

Actriţa a mărturisit că atingerea pragului de 50 de ani i s-a părut "brutală": "Te simţi altfel.
E greu, mai ales că ajungi la o vârstă la care nu mai poţi avea copii. Doctorul mi-a spus azi că tocmai a avut o naştere, iar femeia are 48 de ani. E grozav, dar rar. E un miracol", a spus Cox, adăugând că tranziţia la vârsta sa nu este deloc uşoară: "Cea mai mare teamă a mea e că te ia repede, ca şi cum te-ai trezi şi dintr-o dată eşti altfel."


Fosta soţie a lui David Arquette a mai spus că frumuseţea ei se datorează şi mamei sale. "Frumuseţea a făcut mereu parte din copilăria şi din viaţa mea.
Mama mea e o frumuseţe naturală - ea n-a fost o femeie de carieră, are patru copii - dar arată foarte bine. S-a bazat mereu pe vitamine, creme şi nu a făcut niciodată vreo operaţie estetică"
, a declarat Courteney Cox.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iunie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mate pe 17 Iun 2015, 16:56
    O ajuta frumusetea naturala !

    Corina, sunt o multime de altele care si-au pus Botox si "alte cele"....dar arata ca dracu' ! Cand te uiti la ochii lui Courteney Cox ti-e greu sa observi ridurile din jurul lor...O ajuta si silueta...si uite asa nu mai observi imperfectiunile !!

    0
    0

  • Corina pe 17 Iun 2015, 11:55
    naturalete?

    Da' nu e normal sa arate la fel de bine daca si-a pus Botox si alte cele?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod