DJ Wanda debuteaza in lumea modei. Iata cum te poti imbraca vara aceasta!

DJ Wanda debuteaza in industria modei, implicandu-se in realizarea noii colectii semnata Studio Cabal, intitulata Kabuyutan.
Mereu surprinzatoare in aparitiile sale publice, atat ca atitudine, cat si ca vestimentatie, DJ Wanda s-a integrat in echipa si a muncit cot la cot cu designerii. Linia include piese vestimentare, incadrate in stilul Boho, un stil nonconformist, destinat, dupa cum declara vedeta, personanelor care nu pot fi „inregimentate” si care nu se supun regulilor sociale stricte.

„In urma unei discutii la o cafea s-a nascut o colaborare cu Studio Cabal.  Ma simt confortabil cu acest brand asa ca, dupa ce am aflat tema noii colectii, Kabuyutan, am facut cateva schite care au fost integrate in colectie.
Kabuyutan reprezinta locul sacru, templul  din tinutul Parahyangan care, conform legendelor  Sudaneze, a fost creat “atunci cand zeii au zambit”. O asociere menita a sugera misterul si fascinatia nonsalantei, farmecul dezinvolt al naturaletii. Îmi place stilul boho (boem) pentru ca se impotriveste convenientelor, permite excentricul si personalul. De altfel, apreciez si personalitatile care au definit acest stil, de la William Churchill, la Kate Moss, Vanessa Paradis, sau personaje de roman, precum Hercule Poirot. Modelele au prezentat colectia desculte tocmai pentru a sublinia nota nomada, calatoare si universala”
, explica DJ-ita.

Linia vestimentara include rochii, camasi supradimensionate, pantaloni trei-sferturi, din materiale fluide, lejere, in nuante de alb, negru, gri, bej si portocaliu, prezentand imprimeuri grafice, precum cerbul pe care Wanda il are, de altfel, tatuat pe gat, si care simbolizeaza puterea de a renaste.

Curentul stilistic Boho are adepti renumiti peste hotare precum Vanessa Paradis, Mary-Kate Olsen sau Sienna Miller.

Avand o directie atat de boema, DJ Wanda si-a propus ca noua colectie sa fie prezentata, in show-urile de moda, de manechine ce defileaza in picioarele goale.

„Imi place sa desenez si mi-am descoperit aceasta pasiune in urma cu 3 ani.
Impreuna cu echipa de arhitecti ai brandului Studio Cabal, ne-am propus sa oferim publicului din Romania, si nu numai, optiunea de a fi altfel. Colectia este prezentata descult pentru a reda si mai concis ideea mea de fire nomada si ideea brandului de relationare cu pamantul. Colectia poate fi admirata in prezentari organizate special pentru evenimente private, in cluburi si dedicata oamenilor indragostiti de mistic. Din toamna, hainele vor putea fi achizitionate din magazine colaboratoare brandului sau de pe blgul meu, www.wanderful.ro .
La fel ca si colectia, muzica are amprenta mea, fiind un sound cu totul special, deep-house cu influente orientale. Este o atmosfera care te ingheata”
, spune DJ Wanda.

Foto: Marian Stratulenco
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod