Courteney Cox, la 51 de ani: Apariţia cu care a surprins pe toată lumea

Courteney Cox se menţine în formă la 51 de ani


Deşi arată foarte bine la apariţiile publice, actriţa a mărturisit că nu se simte întotdeuna sigură pe ea: "Cel mai bine mă simt după ce fac exerciţii, fără machiaj."

Courteney Cox s-a logodit cu Johnny McDaid, chitaristul trupei Snow Patrol în iulie anul trecut, după o relaţie de şase luni. Potrivit publicaţiei Us Weekly, cei doi se vor căsătorit în această vară, iar fiica actriţei, Coco, va cânta la nunta lor.

Courteney Cox, care după încheierea serialului "Friends" a avut succes şi cu rolul din serialul "Cougar Town", a sărbătorit împlinirea vârstei de 50 de ani petrecând o vacanţă alături de iubitul ei în insulele Turks şi Caicos.


Totodată, vedeta americană a regizat un lungmetraj, intitulat  "Just Before I Go", pe a cărui coloană sonoră se află trei cântece compuse de trupa logodnicului ei.

Actriţa Courteney Cox, care a avut succes la Hollywood după ce a jucat în serialul "Prietenii tăi/ Friends" (1994 - 2004) rolul Monicăi Geller, a jucat în filmul "Scream" (1995), când l-a cunoscut, pe platourile de filmare, pe primul ei soţ, actorul David Arquette, cu care s-a căsătorit în 2009, notează Mediafax.

Courtney Cox şi David Arquette au mai jucat împreună în filmul "Scream 4: Coşmarul continuă/ Scream 4" (2011), în care şi-au reluat rolurile Gale Weathers, respectiv Dwight "Dewey" Riley.

Cei doi, care au împreună o fetiţă, Coco Riley Arquette, născută pe 13 iunie 2004, au divorţat în 2013.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iunie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mate pe 17 Iun 2015, 16:56
    O ajuta frumusetea naturala !

    Corina, sunt o multime de altele care si-au pus Botox si "alte cele"....dar arata ca dracu' ! Cand te uiti la ochii lui Courteney Cox ti-e greu sa observi ridurile din jurul lor...O ajuta si silueta...si uite asa nu mai observi imperfectiunile !!

    0
    0

  • Corina pe 17 Iun 2015, 11:55
    naturalete?

    Da' nu e normal sa arate la fel de bine daca si-a pus Botox si alte cele?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod