Controversă. Cristina Bălan declanşează o dezbatere naţională pe tema avortului


Cristina Bălan a declanşat o dezbatere despre avort în România, o ţară care pierde 80.000 de copii în fiecare an
În fond, această dezbatere se reduce la una despre acceptarea avortului sau interzicerea lui. Cristina Bălan a decis să păstreze copiii în condiţiile în care a aflat că sarcina ei are probleme. E foarte dificil pentru o femeie să facă avort. În România se discută puţin despre această povară pe care o poartă întreaga societate. În 2014, au avut loc 78.000 de avorturi, iar în acelaşi an s-au născut 185.000 de copii, aproape un copil pierdut la doi născuţi, ceea ce e o cifră colosală.
Problemele demografice ale României au legătură şi cu folosirea avortului pe scară largă ca metodă ”contraceptivă”.
Cristina Bălan şi-a asumat rolul de a fi mamă cu orice preţ, iar nimeni de pe acest pământ nu o poate învinovăţi pentru asta.
25 Martie 2016
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 26 Mar 2016, 20:42
    xyz

    Un act barbar nu justifică un altul. PS:Una din "borţoase" te-a născut. Ea putea exista fără tine, tu nu fără ea.

    1
    2

  • xyz pe 26 Mar 2016, 12:36
    ALINA

    Alina, tocmai ai dovedit cit de cretina esti. Stai jos, varza emotionala! Da' pe timp de razboi fetusii nu mai conteaza? Atunci sint ucisi fara discriminare, cu tot cu bortoasa aferenta, normal. Ai putea sa protestezi atunci? Cea mai mare crima e ca prostii sa fie lasati sa prolifereze, iar tu esti o dovada clara a acestui fapt. Restul e gargara inutila.

    3
    3

  • Alina pe 26 Mar 2016, 02:35
    Culmea ironiei

    Nu am cum să fiu de aceaşi părere cu doamna Georgeta, pentru că promovează crima, pe care culmea, o blamează. La 24 de săptămâni copilul este suficient de bine definit, are mânuţe, picioruşe, făţucă definită, nu e tocmai uşor să decizi că da, e justificabil ca un medic să îţi măcelărească copii (căci la 24 de săptămâni asta e un avort) doar pentru că e probabil ca acei copii să nu fie perfecţi. Ieri citeam un articol despre o mamă ce nu a fost lăsată să nască prin cezariană iar la naştere copilul s-a sufocat cu cordonul şi a rămas o legumă. Se chinuie cu el de ani de zile. Viaţa e o loterie, nu există garanţii. Copii cântăreţei pot duce o viaţă chiar fericită, cei ce au comentat mai sus cred că nu cunosc sindromul. E greu pentru părinţi, dar copii pot duce o viaţă fericită. Înţeleg avortarea unor copii cu grave malformaţii, lipsă membre, etc., dar copii aceştia pot duce o viaţă relativ normală. Este o femeie curajoasă ce îşi iubeşte copii. Orice copil este o binecuvântare, şi sincer nu avem dreptul de a-i omorâ după bunul plac, doar din comoditate. Da, nu e uşor să creşti un copil special, dar dacă o poţi face, bravo ţie! În o lume plină de laşi ce la primul impediment fug şi se acund sub pat, vor ca totul să fie perfect, pus pe tavă, ea a ales să lupte pentru viaţa copiilor ei. Respect!

    4
    4

  • xyz pe 25 Mar 2016, 22:29
    nu

    Nu a declansat o dezbatere nationala, ci o isterie nationala. "Doamna" are in spatele ei BOR-ul, pentru cine nu s-a prins de asta. Sa-i fie rusine ei si celor de pe acest site ca sterg/cenzureaza comentariile care nu le vin. Nu pot decit sa fiu de acord cu Georgeta.

    6
    6

  • Georgeta pe 25 Mar 2016, 19:53
    Unde nu-i cap, vai de picioare

    o veche zicală românească spune: PĂCATEE PĂRINŢILOR LE PLĂTESC COPIII" Dacă această femeie PROASTĂ, cu bună ştiinţă a adus pe lume copii bolnavi, nu e important că se va chinui ea cu ei, ci că i-a condamnat să fie în afara societăţii, nişte handicapaţi dependenţi de părinţi. Chestia cu avortul ca şi crimă, în acest caz evident, dovedeşte nivelul ei intelectual. Că a câştigat un concurs de muzică uşoară... nu spune NIMIC. În ţara orbilor, chiorul e împărat...Nu eşti o eroină Cristina Bălan ci o femeie egoistă. O criminală care ţi-ai bătut joc de vieţile a doi copii. Iar argumentele tale dovedesc că faci parte din categoria 7 clase... cu indulgenţă, trecute cu ciubuc.Vezi Doamne, doctorii sunt nişte proşti, eu sunt deşteaptă... Vai de tine, dar mai ales, vai de bieţii copii...

    7
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod