Controversă. Cristina Bălan declanşează o dezbatere naţională pe tema avortului

25 Martie 2016

Cristina Bălan, în parc, cu gemenii, o mamă iubitoare
Acest text scris de fosta câştigătoare a emisiunii concurs difuzată de ProTV a declanşat un adevărat val de comentarii. Publicul s-a împărţit rapid în două tabere.
Prima formată din susţinători ai vedetei care au aplaudat-o pentru curajul avut de a-şi asuma rolul de mamă într-o astfel de situaţie, al doilea grup a fost format din cei care au crticat-o pentru că nu şi-a făcut analizele şi nu a apelat la metoda ”avortului terapeutic”.
”Medicul tăcea, genul ăla de tăcere din care îţi dai seama că ceva se întâmplă.
Mi-a spus că Toma are nişte markeri de Sindrom Down.
Nu am avut nici o reacţie, medicul părea mai afectat decât mine. Mi-au spus că pot să fac avort. M-a durut cel mai mult asta, că era o sarcină defectă şi mi se părea o situaţie care ţinea de alegere.
Am auzit păreri care ard pe suflet. Arunci copilul, dacă se îmbolnăveşte între timp?”, a mărturisit Cristina, pentru cotidianul ”Click”. A aflat de probleme în cea de a 24 săptămână de sarcină.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Alina pe 26 Mar 2016, 20:42
  xyz

  Un act barbar nu justifică un altul. PS:Una din "borţoase" te-a născut. Ea putea exista fără tine, tu nu fără ea.

  1
  2

 • xyz pe 26 Mar 2016, 12:36
  ALINA

  Alina, tocmai ai dovedit cit de cretina esti. Stai jos, varza emotionala! Da' pe timp de razboi fetusii nu mai conteaza? Atunci sint ucisi fara discriminare, cu tot cu bortoasa aferenta, normal. Ai putea sa protestezi atunci? Cea mai mare crima e ca prostii sa fie lasati sa prolifereze, iar tu esti o dovada clara a acestui fapt. Restul e gargara inutila.

  3
  3

 • Alina pe 26 Mar 2016, 02:35
  Culmea ironiei

  Nu am cum să fiu de aceaşi părere cu doamna Georgeta, pentru că promovează crima, pe care culmea, o blamează. La 24 de săptămâni copilul este suficient de bine definit, are mânuţe, picioruşe, făţucă definită, nu e tocmai uşor să decizi că da, e justificabil ca un medic să îţi măcelărească copii (căci la 24 de săptămâni asta e un avort) doar pentru că e probabil ca acei copii să nu fie perfecţi. Ieri citeam un articol despre o mamă ce nu a fost lăsată să nască prin cezariană iar la naştere copilul s-a sufocat cu cordonul şi a rămas o legumă. Se chinuie cu el de ani de zile. Viaţa e o loterie, nu există garanţii. Copii cântăreţei pot duce o viaţă chiar fericită, cei ce au comentat mai sus cred că nu cunosc sindromul. E greu pentru părinţi, dar copii pot duce o viaţă fericită. Înţeleg avortarea unor copii cu grave malformaţii, lipsă membre, etc., dar copii aceştia pot duce o viaţă relativ normală. Este o femeie curajoasă ce îşi iubeşte copii. Orice copil este o binecuvântare, şi sincer nu avem dreptul de a-i omorâ după bunul plac, doar din comoditate. Da, nu e uşor să creşti un copil special, dar dacă o poţi face, bravo ţie! În o lume plină de laşi ce la primul impediment fug şi se acund sub pat, vor ca totul să fie perfect, pus pe tavă, ea a ales să lupte pentru viaţa copiilor ei. Respect!

  4
  4

 • xyz pe 25 Mar 2016, 22:29
  nu

  Nu a declansat o dezbatere nationala, ci o isterie nationala. "Doamna" are in spatele ei BOR-ul, pentru cine nu s-a prins de asta. Sa-i fie rusine ei si celor de pe acest site ca sterg/cenzureaza comentariile care nu le vin. Nu pot decit sa fiu de acord cu Georgeta.

  6
  6

 • Georgeta pe 25 Mar 2016, 19:53
  Unde nu-i cap, vai de picioare

  o veche zicală românească spune: PĂCATEE PĂRINŢILOR LE PLĂTESC COPIII" Dacă această femeie PROASTĂ, cu bună ştiinţă a adus pe lume copii bolnavi, nu e important că se va chinui ea cu ei, ci că i-a condamnat să fie în afara societăţii, nişte handicapaţi dependenţi de părinţi. Chestia cu avortul ca şi crimă, în acest caz evident, dovedeşte nivelul ei intelectual. Că a câştigat un concurs de muzică uşoară... nu spune NIMIC. În ţara orbilor, chiorul e împărat...Nu eşti o eroină Cristina Bălan ci o femeie egoistă. O criminală care ţi-ai bătut joc de vieţile a doi copii. Iar argumentele tale dovedesc că faci parte din categoria 7 clase... cu indulgenţă, trecute cu ciubuc.Vezi Doamne, doctorii sunt nişte proşti, eu sunt deşteaptă... Vai de tine, dar mai ales, vai de bieţii copii...

  7
  8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod