Claudia Schiffer, o femeie strălucitoare: Modelul arată incredibil la 47 de ani

de Daniel Dumitrescu, 29 Octombrie 2017

Claudia Schiffer arată extraordinar la 47 de ani


Descoperită într-o discotecă din oraşul Düsseldorf din vestul Germaniei în 1987, Claudia Schiffer s-a născut pe 25 august 1970. Graţie compatriotului ei Karl Lagerfeld, directorul artistic al casei Chanel, Claudia Schiffer şi-a câştigat celebritatea pe plan mondial, după ce a devenit imaginea renumitei case de modă pariziene.

Având dimensiuni de invidiat, părul blond, ochii albastru deschis, a ajuns în vârful topurilor de popularitate în anii '90, devenind unul dintre modelele de mare succes. Ea a dominat moda anilor '80 - '90 şi a făcut parte din grupul "super-modelelor" din acea perioadă, alături de Naomi Campbell, Linda Evangelista, Cindy Crawford, Helena Christensen, Elle Macpherson şi Christy Turlington.

Claudia Schiffer a apărut în revista Elle la Paris, ulterior a fost aleasă de Karl Lagerfeld să devină noua imagine Chanel.

A apărut în "Guess?", un clip publicitar pentru Jeans în America de Nord, a prezentat creații vestimentare pentru Versace, Jil Sander, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren şi Valentino.

Totodată, a apărut ca model pe coperțile celebrelor reviste Harper's Bazaar, Cosmopolitan, Time.

Schiffer a apărut într-o serie de filme și videoclipuri muzicale, primul ei film a fost "Richie Rich" (1994), apoi a jucat, alături de Dennis Hopper și Matthew Modine, în "The Blackout", apoi în "Black and White" (1999) și "Friends & Lovers".

Modelul german a mai apărut în "In Pursuit", "Life Without Dick", "Love Actually", "Zoolander".
A participat la mai multe talk-showuri și sit-comuri, cum ar fi Larry King Live, Late Show David Latterman, Late Night cu Conan O'Brien, Dharma & Greg și Arrested Development.

Claudia Schiffer a fost căsătorită de două ori. În 1994 s-a căsătorit cu celebrul magician David Copperfield. Cei doi au divorţat în 1999. În 2002, modelul s-a căsătorit cu regizorul Matthew Vaughn. Ei au trei copii: un băiat, Caspar Matthew (14 ani) şi două fete, Clementine Poppy (12 ani) şi Cosima Violet (7 ani).


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod