Clasă și stil, la aproape 50 de ani: De ce e Monica Bellucci una dintre cele mai frumoase femei din lume

Monica Bellucci și Vincent Cassel au jucat împreună în șocantul "Ireversibil"


În august anul trecut, Monica Bellucci și soțul ei, actorul francez Vincent Cassel, au anunţat că au luat decizia de a se despărţi, după o căsnicie care a durat 14 ani.

Revista Closer a anunţat în premieră această despărţire, informaţia fiind apoi confirmată pentru agenţia Ansa de serviciul de presă din Roma al actriţei. Purtătorul de cuvânt al lui Vincent Cassel a făcut acelaşi lucru la Paris, transmiţând AFP un comunicat: "Vincent Cassel confirmă că se desparte de comun acord de soţia sa, Monica Bellucci".



Relaţia lui Vincent Cassel şi Monica Bellucci a început în 1995, iar cei doi s-au căsătorit în 1999. Cei doi au împreună două fetiţe, Deva, născută în 2004, şi Léonie, născută în 2010.

Actrița italiană se află la al doilea divorț. În 1994, ea s-a despărțit de fotograful italian Claudio Bosso, după un mariaj care a durat patru ani, notează Daily Mail.

Monica Bellucci s-a născut în Città di Castello, din regiunea italiană Perugia, şi este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe europene.
Iniţial, ea a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă, a lucrat ca fotomodel.

A debutat ca actriţă în 1990, în producţii de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola. Rolul din "L'appartement" (1996) a propulsat-o ca star, notează agenția Mediafax. A mai jucat în "Malena" (2000), "Suspect de crimă/ Under suspicion" (2000), "Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), dar şi în şocantul "Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alături de fostul ei soț, Vincent Cassel.


Actriţa italiană a jucat şi alături de Rachel Weisz în filmul "The Whistleblower" şi alături de Nicholas Cage în SF-ul din 2010 "The Sorcerer's Apprentice". În unul dintre cele mai recente filme ale ei, lungmetrajul franţuzesc "That Summer", Bellucci şi-a uimit fanii, dezbrăcându-se în faţa camerei de filmat la doar câteva săptămâni după ce l-a născut pe cel de-al doilea copil, Léonie.

 

Citește și: Vincent Cassel, bărbatul care a înşelat-o pe Monica Bellucci


Foto: AFP/Mediafax, Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod