Hollywood: Vincent Cassel, bărbatul care a înşelat-o pe Monica Bellucci

Încă un cuplu frumos al Hollywood-ului s-a destrămat. Actorii Monica Bellucci si Vincent Cassel au anunţat că s-au despărţit, după o căsnicie care a durat 14 ani. Divorţul nu a surprins mulţi fani, cele două staruri fiind văzute de mai multe ori certându-se în public.

În plus, şi declaraţiile făcute de cei doi în ultimul an anunţau despărţirea. Actorul francez declara în urmă cu câteva luni că trăiesc vieţi absolut independente. "Eu şi soţia mea suntem două animale foarte diferite. Acesta este probabil şi motivul pentru care am reuşit să rămânem împreună timp de 18 ani. Nu căutăm aprobarea nimănui," declara Cassel pentru revista Closer. Nici Monica nu era părea optimistă în legătură cu relaţia lor. "Căsătoria, nu ştii niciodată cât va dura... Azi, merge, dar peste un an situaţia se poate schimba," spunea actriţa într-un interviu din luna aprilie pentru revista Grazia.

Deşi cuplul nu a făcut public motivul despărţirii, gurile rele spun că ar fi vorba de infidelitate şi că Vincent Cassel deja a găsit o înlocuitoare pentru Monica Belluci.

Astfel s-ar explica şi declaraţia făcută de actriţă pentru ziarul italian "La Repubblica", Monica spunând că, deşi crede în iubire, nu crede în fidelitate.

Povestea de dragoste dintre Vincent Cassel, 46 de ani, şi Monica Bellucci, 48 de ani, a început în timpul filmărilor pentru filmul "L'appartement", în anul 1995. După 4 ani de relaţie, în 1999, actorii s-au căsătorit, devenind mai târziu părinţii a două fete, Deva, născută în 2004, şi Leonie, născută în 2010. Ambii actori susţin că despărţirea s-a făcut pe cale amiabilă. Cei doi şi-au petrecut ultimii ani locuind separat, Monica petrecând cea mai mare parte a timpului la Londra şi Roma, iar el la Paris.

Divorţul este al doilea pentru Monica Belucci, care a mai fost căsătorită timp de patru ani cu un fotograf italian, Claudio Basso, de care s-a despărţit în 1994.
În prezent, actriţa se află în Serbia unde lucrează la un nou film, iar Cassel se află în Franţa.


Dacă Monica Belluci este cunoscută drept una dintre cele mai frumoase actriţe europene, nici Vincent Cassel nu este mai prejos.Posesorul unor ochi albaştri care au cucerit inimile multor doamne şi domnişoare, francezul Vincent Cassel şi-a câştigat o reputaţie de "băiat rău" datorită numeroaselor roluri negative în care a fost distribuit.Născut la Paris, Vincent Cassel este fiul unui actor cunoscut în Franţa, Jean-Pierre Cassel, şi a unei jurnaliste, Sabine Litique, parinţi ce aveau sa divorţeze în 1980.S-a hotărât să devină actor la vârsta de 15 ani, s-a înrolat într-o trupă de circ la 17 şi şi-a facut debutul în film şi TV mai tarziu.


A jucat în numeroase filme americane printre care "Ocean's Twelve", "Ocean's Thirteen", "Derailed", "Birthday Girl", "The Messenger: The Story of Joan of Arc", "Elizabeth", "Eastern", "Promises".În anul 2009 a primit premiul Cesar pentru Cel mai bun actor în pelicula "Mesrine", regizat de Jean-Francois Richet.A interpretat de asemenea rolul Thomas Leroy în filmul "Black Swan" pentru care Natalie Portman a câștigat Globul de Aur.

Vincent şi Monica au apărut împreună în numeroase filme printre care: "Sheitan" (2006), "Agents secrets" (2004), "Irréversibe" (2002), "Le Pacte des loups" (2001), "Méditerranées" (1999).

28 August 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela pe 16 Mar 2016, 13:04
    cassel-beluci

    el 50 , ea 52 , el la varsta critica pt. barbati , ea la menopauza , profesia ii tine departe unu de altu.... daca nu mai este iubire si toleranta unu fata de celalalt,chiar pot fi probleme in cuplu

    0
    0

  • kiki pe 28 Aug 2013, 15:18
    ghinion

    Eee...asta se chiama ghinion ! Amandoi frumosi,ea celebra,...Se pare ca este mult mai greu pt vedete sa-si pastreze...mintea limpede ! Sunt ispite puternice,sunt departe de casa,apoi in cazul lor,cam apropiati ca varsta,el fiind clar in faza critica,in cautarea tineretii pierdute... Imi pare rau cand mai aud de cupluri frumoase care se destrama,dar nimeni nu este de neinlocuit,nu ?!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod