Cindy Crawford e neschimbată: Așa arată o femeie frumoasă la aproape 50 de ani!

Cindy arăta senzațional în rochia roz


Potrivit TMZ, renumitul model şi soţul ei, Randy Gerber, i-au retras pe cei doi copii ai lor de la Malibu High School (MHS), după ce au auzit teoria potrivit căreia izolaţia cu silicon a ferestrelor de la MHS şi din alte şcoli din Malibu ar fi asociată cu cancerul.

Cindy Crawford a participat alături de alţi părinţi la un protest organizat în faţa Bibliotecii publice din Malibu şi a cerut autorităţilor să testeze materialul cu rol de izolator folosit în liceele din zonă şi, în cazul în care rezultatele vor fi pozitive, acesta să fie îndepărtat.

Cindy Crawford a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega.

Cindy Crawford, care a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega, a lansat în ultimii ani mai multe produse proprii, inclusiv o gamă de produse cosmetice intitulată Meaningful Beauty.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod