Cindy Crawford e neschimbată: Așa arată o femeie frumoasă la aproape 50 de ani!

Deși se apropie de 50 de ani, Cindy Crawford se bucură încă de succes în lumea modei


Ea a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model. Cindy a ocupat poziţia a treia în clasamentul "40 Hottest Hotties of the 90s" alcătuit de televiziunea VH1. Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare, notează Mediafax.

Vedeta va lansa în 2015 o carte în care va împărtăşi secretele carierei sale de succes.  Cindy a precizat că volumul, care va apărea la prestigioasa editură Rizzoli şi care nu are deocamdată un titlu, va fi mai mult decât o înşiruire de fotografii.

"Nu va fi doar o carte cu poze de pus pe măsuţa din living, deşi conţine şi fotografii. Nu este o biografie, ci un fel de carte-hibrid. Va apărea în toamnă, înainte să împlinesc 50 de ani", a adăugat ea.

Cindy Crawford este căsătorită cu fostul model Randy Gerber, din 1998, şi au împreună doi copii - Presley Walker, născut pe 2 iulie 1999, şi Kaia Jordan, născută pe 3 septembrie 2001.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod