Christie Brinkley nu se astâmpără nici la 67 de ani: Cum a pozat vedeta la vârsta ei

După o fractură de braț și o operație de înlocuire de șold, Christie Brinkley refuză „să iasă la pensie“: ea își arată picioarele în poze ca la 20 de ani.
Luna trecută, când împlinea 67 de ani, Christie Brinkley declara că vârsta e doar un număr. Acum a ținut să demonstreze ceea ce spune: ea a postat recent pe Instagram o imagine în care arată senzațional.

"Tinerica" de aproape 70 de ani


Fotomodelul a pozat stând într-un fotoliu, cu picioarele ridicate într-o parte, în timp ce ține în mână un pahar cu Prosecco Bellissima. Îmbrăcată cu o rochie polka bleumarin elegantă și sandale asortate, Christie zâmbește fericită și nimic nu trădează că ar avea mai mult de 40 de ani.

"Lucrurile pe care le așteptăm cu nerăbdare... Mic dejun duminical cu bule și prieteni @bellissimaprosecco #organicprosecco #vegan #organicgrapes iar câteva dintre vinurile mele sunt #farazahar #faracarbo", a scris ea lângă imaginea surprinzătoare.

Săptămâna trecută, Christie Brinkley a postat o altă imagine în care își punea în valoare picioarele tonifiate, prin care promova brandul SBLA Beauty, cu care colaborează.



Îmbrăcată cu un costum unibody alb care îi venea perfect pe corpul lucrat și cu un sacou crem pus pe umeri, cu pantofi crem cu toc în picioare și cu cercei metalici oversize, modelul arăta la fel de bine ca în urmă cu 30 de ani.

Cum e la 50 de ani pentru a 17-a oară


Luna trecută, Christie a făcut o glumă foarte reușită: deși se apropia de aniversarea a 67 de ani, pe 2 februarie, ea a spus că împlinește 50 de ani pentru a 17-a oară. Vedeta a povestit într-un mesaj pe Instagram cât de greu i-a fost să facă exercițiile de recuperare după ce și-a fracturat brațul drept și a avut șoldul înțepenit. "Sunt foarte bucuroasă că pot să-mi mișc corpul din nou", a spus ea după încheierea tratamentului.

"Îmi plac aniversările! Nu-mi plac numerele, așa că le ignor, nu m-am simțit niciodată atât de în vârstă cum arată numărul... până anul acesta", a scris ea.

Modelul a recunoscut că în ultimele luni și-a simțit din plin vârsta, după ce a rămas cu dureri după rănile suferite într-un accident de elicopter, petrecut în 1994.

Vedeta a povestit că după fractura de braț și șoldul înțepenit nu a mai putut face exercițiile fizice obișnuite - flotări, planșa - iar condiția sa fizică a început să se deterioreze pe fondul carantinei impuse de pandemie.

"Am început să mă simt limitată! Restrânsă! Îndrăznesc să spun...

bătrână! Nu mai puteam să fac destulă mișcare viguroasă, iar carantina mi-a adus inevitabil și câteva kilograme în plus", a povestit ea.

"Trebuie să adaug că m-am simțit copleșită de numărul de accidentări pe care le-am suferit (am fost tare aventuroasă! Auch!), dar mi-am dat seama că trebuia doar să încep cu ceva și să continui...", a continuat vedeta.



Brinkley a dezvăluit și planul de acțiune care a scos-o din impas și a ajutat-o să revină la un stil de viață sănătos: "Așa că am trecut la treabă, mi-am rezolvat șoldul, osul a fost înlocuit complet, și sunt fericită că îmi pot mișca corpul din nou. În fiecare zi sunt mai puternică și îmi place să cred că sunt în stare de orice... bicicletă, înot, vâslit, călărie, schi și chiar o felie mare de tort de ziua mea!".

Operația de care s-a tot ferit


Vedeta a povestit pe Instagram cum a ajuns să aibă nevoie de operația de înlocuire de șold: "Am fost rănită la șold când elicopterul cu care mergeam la schi s-a prăbușit în Telluride, cu mulți ani în urmă.

Durerea se înrăutățea cu fiecare an care trecea. Acum 12 ani mi s-a spus că voi avea nevoie de înlocuire de șold, dar operația era înfricoșătoare!".

Născută pe 2 februarie 1954, Christie Brinkley a devenit celebră după ce a pozat pentru revista Sports Illustrated la sfârşitul anilor 1970. A devenit apoi actriţă şi o foarte apreciată prezentatoare de televiziune.

A continuat să fie un model de succes, pozând pe copertele unor reviste precum Playboy, Allure şi Men's Health.

Citește și: 12 vedete a căror vârstă surprinde pe toată lumea. Arată atât de bine!


Vedeta s-a căsătorit în 1973 cu artistul francez Jean-François Allaux, de care a divorţat în 1981. În 1985, s-a căsătorit cu cântăreţul Billy Joel, cu care are o fiică, Alexa Ray. Cei doi au divorţat în 1994. În acelaşi an s-a căsătorit cu dezvoltatorul imobiliar Richard Taubman, cu care are un fiu, Jack. Cuplul a divorţat în 1995. În anul următor, Christie Brinkley s-a căsătorit cu arhitectul Peter Halsey Cook, cu care are o fiică, Sailor Lee.

Christie Brinkley a pozat pe coperta numărului revistei Sports Illustrated dedicat costumelor de baie de alte trei ori - în 1979, 1980 şi 1981.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod