Cel mai frumos politician din lume: Cum arăta premierul Canadei în adolescenţă

Justin Trudeau poate cuceri detaşat titlul de cel mai frumos politician din lume. Imaginile din adolescenţa sa fac senzaţie pe internet.
Trudeau s-a remarcat din primele săptămâni ale mandatului său prin aspectul său fizic, cu trăsături de model, dar şi prin tipul de politică diferit, original, pe care îl propune. Cu un look de actor sau de star rock şi cu o atitudine pozitivă, el depăşeşte lejer standardele clasice ale politicianului, iar capacitatea lui de seducţie pare nelimitată.

Cu fiecare lună care a trecut de la preluarea funcţiei, prin acţiunile şi discursul său, dar şi cu aspectul irezistibil, Justin Trudeau a cucerit tot mai mulţi admiratori, mai bine spus admiratoare, din întreaga lume, devenind rapid un star al politicii internaţionale.


La cei 45 de ani ai săi, premierul canadian rivalizează fără probleme cu multe staruri şi sportivi într-un top al frumuseţii şi eleganţei. Iar adevărul este că, şi spre deosebire de multe vedete, el a arătat întotdeauna foarte bine. Imaginile din adolescenţa sa fac senzaţie pe internet.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod