Cel mai cuceritor pilot de aviație: Tom Cruise, din nou la înălțime, la filmările pentru „Top Gun: Maverick“

Tom Cruise este pregătit de decolare pentru continuarea blockbuster-ului „Top Gun“. Scenele de la filmări îl arată pe actorul american în plină acțiune.

Primul "Top Gun" a fost una dintre cele mai mari lovituri de la Hollywood și l-a consacrat pentru totdeauna pe Tom Cruise. Din 1986, n-a mai apărut pe ecrane un pilot militar la fel de bun și de chipeș ca el. Astăzi, Tom se întoarce la manșă și domină din nou cerul în "Top Gun: Maverick", film aflat în faza de producție.

Noi imagini de la filmări, difuzate recent, îl arată pe actorul în vârstă de 57 de ani într-o formă de zile mari, la comanda avionului de vânătoare, iar scenele sunt impresionante. Pe lângă faptul că Tom Cruise arată cu două decenii mai tânăr, el dă foarte bine în rolul său și ai senzația că s-au scurs doar câțiva ani de la primul "Top Gun".

"După 34 de ani, Tom Cruise revine ca Maverick.

Este un film despre familie, prieteni și sacrificiu. Este o scrisoare de mulțumire către aviație. Vă vom arăta cum e să fii pilot Top Gun", spune vocea din fundal.

Producătorii promit o experiență copleșitoare prin acest film și ne arată prin aceste secvențe că ne vom simți ca niște piloți, ca și cum am fi în cabina de comandă a avionului. Echipa de producție a montat camere IMAX în cabinele aparatelor de zbor, iar acestea au surprins reacțiile lui Tom Cruise și ale celorlalți piloți în timpul zborurilor, astfel încât ai senzația că te afli lângă ei.

Cruise a declarat că toate secvenţele filmate în timpul zborurilor cu avionul sunt reale şi că lungmetrajul "Top Gun: Maverick" este o scrisoare de dragoste pentru acest domeniu.

Echipa a colaborat cu marina americană pentru acest film. "Nu poți să creezi genul ăsta de experiență dacă nu zbori de-adevăratelea. Ca să facem asta, avem cei mai buni piloți din lume care lucrează cu noi", explică Tom în acest material.

Actorul Miles Teller a dezvăluit că Tom are ambiții mari cu acest film: "Să urci în aceste avioane e o treabă foarte serioasă, ceva ce toată lumea ar zice că e imposibil. Cred că atunci când Tom e aici, ceva ce este imposibil poate fi făcut", a spus el.


Din distribuţie fac parte Jennifer Connelly, Miles Teller, care joacă rolul fiului lui Goose şi este protejatul lui Maverick, şi Val Kilmer, care revine în rolul Tom „Iceman”.

Noul film redă povestea locotenentului Pete "Maverick" Mitchell, chemat înapoi la Academia de Aviație Marină de superiorii săi care vor să-i folosească experiența.

Cu o poveste situată în zilele noastre şi tehnică militară modernă, noul film prezintă încercarea piloţilor veterani de a demonstra că pot face faţă noilor tehnologii în domeniu, reprezentate de drone.

Lungmetrajul "Top Gun: Maverick", o producţie Paramount, regizată de Joseph Kosinski, va fi lansat pe 26 iunie 2020.

"Top Gun" (1986), cu Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer şi Michael Ironside, a avut încasări de 350 de milioane de dolari la nivel mondial. Filmul prezintă competiţia dintre membrii unei echipe de studenţi a unei şcoli de aviaţie de elită din SUA, dar şi povestea de dragoste dintre Maverick (Tom Cruise) şi o profesoară (Kelly McGillis).

Piesa "Take My Breath Away", de pe coloana sonoră, a fost recompensată cu un premiu Oscar.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod