Ca pe vremuri: Fetele de la Destiny's Child, din nou împreună

Beyonce şi Michelle Williams au sărbătorit-o pe Kelly Rowland, care a împlinit 35 de ani pe 11 februarie.

Fostele membre ale trupei Destiny's Child nu s-au văzut de la recitalul susţinut în 2013, în pauza finalei campionatului de fotbal american, Super Bowl XLVII. Duminică, Kelly Rowland a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de fostele ei colege, Michelle Williams şi Beyonce Knowles.

Cele trei cântăreţe s-au întâlnit la Sunset Tower Hotel din West Hollywood şi au petrecut de ziua de naştere a lui Kelly, care a împlinit 35 de ani pe 11 februarie. Alături de ele s-au aflat şi mama lui Beyonce, Tina Knowles (62 de ani), precum şi sora vedetei, Solange, în vârstă de 29 de ani, scrie ziarul britanic Daily Mail.

Kelly Rowland s-a pozat separat cu Michelle Williams şi a făcut mai multe fotografii cu membrii familiei Knowles.



Grupul Destiny's Child s-a reunit în aprilie 2015, la gala Stellar Gospel Awards din Las Vegas. A fost pentru prima dată când Beyonce, Kelly Rowland şi Michelle Williams au cântat împreună pe o scenă, după concertul susţinut la gala Super Bowl din 2013, din New Orleans.
Beyonce şi Kelly Rowland i-au luat prin surprindere pe spectatorii de la Stellar Gospel Awards atunci când au urcat pe scenă alături de Michelle Williams, pentru a interpreta o colecţie de piese gospel, inclusiv "Alpha & Omega" şi piesa "Say Yes" de pe albumul "Journey To Freedom" lansat de Michelle în septembrie 2014.
Potrivit cotidianului Daily Mail, citat de Mediafax, grupul a fost ovaţionat în picioare de cei 9.000 de spectatori, însă cele trei cântăreţe nu au fost prezentate sub denumirea Destiny's Child, ci prin intermediul numelor lor individuale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod