Camera de supraveghere pentru bona si copii

Femeile de ieri erau nevoite mereu sa ia decizii cat se poate de importante pentru viata lor. Decizia de a opta pentru cariera sau pentru un copil a fost intotdeauna cea mai grea. Orice femeie isi doreste sa exceleze intr-un domeniu si isi poata construi o cariera de succes, insa in acelasi timp, orice femeie isi doreste copii. Cumva, in trecut, cele doua elemente nu se intelegeau deloc, datorita unei lipse de logistica in acest sens.  O femeie cu o cariera nu putea sa aiba copii, deoarece era imposibil sa aiba grija de ei, sa le fie aproape si sa se asigure de o buna educatie pentru acestia. Astazi, lucrurile sunt mult mai la indemana oricarei femei care isi doreste totul de la viata. Datorita dezvoltarii tehnologiei si datorita bonelor din ce in ce mai bine pregatite, o femeie cu o cariera stralucita poate sa impace fara niciun fel de problema atat cariera, cat si bebelusul.

Angajarea unei bone este primul pas pe care o femeie moderna il face in momentul in care vrea sa se intoarca la munca.
Din pacate, nu toate bonele sunt bine pregatite si nu toate bonele sunt bune pentru copiii nostri. S-au intalnit numeroase cazuri in care bonele au devenit violente cu cei mici, i-au neglijat complet sau le-au oferit o educatie total inacceptabila pentru parinti. Daca angajezi o bona este greu sa prevezi ceea ce urmeaza sa se intample, asadar, trebuie sa te agati de toate parghiile pe care le ai la dispozitie. Instalarea unei camere de supraveghere poate fi cel de-al doilea mare ajutor al mamelor de cariera. Camerele de supraveghere sunt din ce in ce mai dezvoltate, sunt din ce in ce mai ieftine si sunt instrumentul ideal pentru un copil bine crescut.

Avantajele oferite de camerele de supraveghere pentru bone sunt imense. In primul rand, poti vedea tot ceea ce face bona. Descoperi daca are un comportament decent, descoperi daca ii ofera copilului mancarea pe care trebuie sa i-o ofere si daca ii ofera educatia de care are nevoie.
Cel mai important avantaj al camerei de supraveghere este faptul ca iti ofera posibilitatea de a fi mereu langa copilul tau. Chiar daca nu esti fizic langa el, poti sa vezi tot ceea ce face, nu pierzi niciun moment important din viata sa si daca optezi pentru o camera moderna, poti sa ii si vorbesti.

Ultimele tipuri de camere de supraveghere sunt cele IP, care transmit informatia prin semnal wireless. Acestea sunt dotate, de regula, cu senzori de miscare, cu senzori infrarosu pentru filmare pe timp de noapte si cu difuzoare prin care poti vorbi cu bona si cu copilul. Astfel, poti sa ii oferi cuvinte calduroase ori de cate ori are nevoie, poti sa asisti la primele cuvinte ale sale si te poti bucura din plin de momentele in care doarme sau in care se joaca.  Camerele moderne se conecteaza rapid, prin doar cateva clickuri si prin intermediul unui sistem de cloud precum cel de pe ezvlife.com si pot fi urmarite cu usurinta de pe orice dispozitiv, indiferent ca ai telefon inteligent, tableta sau laptop.


Camerele ofera un unghi de vizibilitate excelent, nu costa o avere si pot fi un ochi vigilent asupra momentelor importante din viata copilului. Poti auzi ce se intampla in casa si de asemenea poti vorbi cu ei. Tot ce ai nevoie pentru instalare este o conexiune la internet in casa. Downloadezi aplicatia ezvlife din store si iti faci un cont. Se conecteaza camera la routerul wireless din casa, la fel de simplu precum conectezi telefonul, dupa care, pentru legarea camerei la ezvlife trebuie scanat, cu smartphone-ul, codul de bare de pe camera. Ezvlife.com permite exclusiv conectarea echipamentelor wireless de la Hikvision, iar www.skut.ro este distribuitor autorizat in online.

Poti sa surprinzi aceste momente chiar si in momentul in care nu esti cu ochii pe dispozitivul tau mobil, in conditiile in care pot fi inregistrate.  Atunci cand copilul creste si camera nu mai este potrivita pentru scopul sau initial, se poate transforma cu usurinta intr-o camera de supraveghere video care sa iti tina familia departe de jafuri sau alte probleme de acest gen.
Pret redus:529 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod