Ca pe vremuri: Fetele de la Destiny's Child, din nou împreună

Destiny's Child s-ar putea reuni în 2016, la zece ani de la destrămarea grupului


În 2014, presa americană a aflat că Mathew Knowles are un al doilea copil nelegitim cu o altă femeie. Fiica lui se numeşte Koi şi are vârsta de patru ani.

La sfârşitul anului 2012, Beyonce l-a invitat pe tatăl ei pentru a o cunoaşte pe fiica ei, Blue Ivy, iar cei doi au avut o conversaţie care a fost prezentată în documentarul "Beyonce: Life Is But a Dream", prezentat de HBO. Însă imediat după aceea, potrivit unor surse, vedeta a încetat din nou să comunice cu tatăl ei, iar acesta o poate contacta doar pe e-mail, prin intermediul asistentei sale personale.

Grupul Destiny's Child s-a format în anul 1990, în Texas, din componenţa iniţială făcând parte Beyonce Knowles, Kelly Rowland, LaTavia Roberson şi LeToya Luckett.

Primul album al trupei a fost lansat în 1998. Un an mai târziu, cu albumul "The Writings on the Wall", grupul a început să devină cunoscut. Succesul a venit, însă, odată cu transformarea Destiny's Child în trio - Kelly Rowland, Beyonce şi Michelle Williams, notează Mediafax.

Trupa şi-a anunţat despărţirea în 2002, reunindu-se doi ani mai târziu pentru lansarea unui album de studio şi a rămas activă până în 2006. Ulterior, cele trei artiste s-au dedicat exclusiv proiectelor solo.


Foto: Daily Mail, Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod