Bryan Adams a fost testat pozitiv cu COVID pentru a doua oară în aceeași lună

Bryan Adams a anunțat că a fost depistat cu COVID, la câteva săptămâni după ce a avut un alt test pozitiv care l-a obligat să-și anuleze concertul susținut pentru ceremonia Rock & Roll Hall of Fame.
Cântărețul în vârstă de 60 de ani a scris pe Instagram că are din nou COVID-19, anunțând că va merge la spital.

„Tocmai am ajuns în Milano și am fost testat pozitiv cu COVID pentru a doua oară într-o lună. Deci mă îndrept spre spital. Mulțumesc pentru susținere”, a scris starul.

Citește și: 
Jessie J a izbucnit în lacrimi pe scenă. Cântăreața a dezvăluit că a pierdut o sarcină


În fotografiile postate, artistul apare în aeroportul din Milano purtând o mască de protecție, iar în altă imagine este într-o ambulanță italiană. 


El a ajuns în Italia pentru a participa la evenimentele de promovare ale calendarului Pirelli 2022, potrivit CNN.

Vestea testării pozitive vine la numai câteva săptămâni după ce Adams s-a retras de la un concert pe care ar fi trebuit să-l susțină la Rock & Roll Hall of Fame Induction Ceremony, după ce și atunci a avut un test pozitiv.

Reprezentantul său a declarat la acea vreme că starul canadian este „vaccinat complet și nu are niciun simptom”.

Keith Urban, soțul lui Nicole Kidman, a susținut un recital în locul lui Adams, la ceremonia dedicată Tinei Turner.

Medicul Anthony Fauci a declarat pentru CNN că există situații în care virusul poate rămâne mai mult timp în organism în cazul celor care au o imunitate scăzută, ceea ce face să apară teste pozitive la câteva săptămâni după primul test pozitiv.

„Nu știu nimic despre starea lui de sănătate deci sunt reticent în a face comentarii despre acest caz”, a spus Dr. Fauci.

Adams a fost criticat anul trecut în urma unei postări controversate pe Instagram despre coronavirus.

„În această seară ar fi trebuit să fie începutul unei serii de concerte la @royalalberthall, dar mulțumită unor nenorociți de mâncători de lilieci, care vând animale sălbatice în piețe, întreaga lume este acum în așteptare, să nu mai vorbim despre miile de oameni care suferă sau au murit din cauza acestui virus”, a scris artistul într-o postare din mai 2020.
El a făcut referire la unele teorii încă nedovedite cu privire la proveniența COVID-19, inclusiv teoria că a apărut în urma consumului de lilieci sau a unor animale mușcate de lilieci. 

„Mesajul meu pentru ei, în afară de 'vă mulțumim al dracului de mult', este și 'deveniți vegani'”, a adăugat Adams.

La acel moment, Adams ar fi trebuit să susțină o serie de trei concerte la sala Royal Albert Hall din Londra, care au fost reprogramate pentru 2021 din cauza pandemiei.

În următoarea zi, el a postat un alt video pe Instagram, în care a cerut scuze pentru declarațiile făcute.

„Cer scuze tuturor celor care au fost jigniți de postarea mea de ieri”, a scris artistul.
„Nu am nicio scuză, am vrut doar să îmi vărs nervii cu privire la oribila cruzime asupra animalelor din astfel de piețe, care ar putea fi o posibilă sursă pentru virus, și să promovez veganismul. Am numai iubire pentru toți oamenii și gândurile mele sunt alături de toți cei care se confruntă cu această pandemie în întreaga lume”, a adăugat Adams.

Foto: Hepta; Instagram/bryanadams
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
27 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod