Ghetele militare pentru femei - ultima tendință în moda acestei ierni

Ghetele militare pentru femei au revenit în forță în colecțiile de botine de damă și se pare că au făcut-o ca să rămână. Este o încălțăminte confortabilă, cu platformă și cu puțină înclinare, și este și o opțiune excelentă pentru a te proteja în aceste luni reci. Dacă adăugăm la asta că sunt prezentate cu modele cu adevărat atractive, succesul lor este, fără îndoială, explicat.

Faimoșii se alătură tendinței ghetelor militare


Pentru a descoperi principalele tendințe ale modei din fiecare sezon, nimic mai bun decât să te uiți la ce poartă vedetele.

Actrițele, modelele, cântărețele, influencerele și alte femei celebre care au adoptat aceste încălțări ne arată că una dintre cheile ghetelor militare pentru femei este că această încălțăminte nu trebuie neapărat combinată cu pantaloni, deoarece este ideală cu o rochie sau o fustă. Acest set ne vorbeste despre o femeie modernă, care indrazneste sa rupa tiparele si sa introduca in look-ul ei un element clasic masculin, fara a renunta la alte elemente mai tipice modului feminin de a se imbraca.

Ghete dama Emag avem si incaltaminte, avem si haine!

Alte vedete prefera sa foloseasca aceste cizme intr-un set cu aer masculin in general. Este cazul lui Kate Middleton, care le-a purtat în combinație cu pantaloni negri și pulover cu guler, și o vestă verde căptușită.
Rezultatul este pur și simplu perfect, ceva cu care ducesa de Cambridge ne-a obișnuit deja de-a lungul anilor.

La rândul ei, Ariadne Artiles a mai arătat că optează pentru ghete militare într-un look de inspirație tipic masculină. Și a făcut-o și cu o notă de distincție izbitoare: arătând șosete peste ghete. Un detaliu simplu dar care a captat toată atenția atunci când modelul din Insulele Canare a făcut o postare purtând ghetele ei militare în combinație cu blugi albaștri, o cămașă albă și o pălărie gri. Fără îndoială, o ținută cu o notă originală și cea mai reușită.

Materialele exterioare care predomină în ghetele militare pentru femei sunt pielea, fie că este sintetică sau autentică, acesta fiind un aspect care va influența foarte mult prețul acestora.

În principal le vom găsi cu șireturi, deși în unele cazuri sunt finisate cu curele și catarame, iar în altele le vom găsi pur și simplu cu modele netede.
La unele modele mai inovatoare și mai riscante, șireturile și curelele sunt combinate, sau închiderea vine sub forma unui fermoar central. Există opțiuni pentru toate gusturile, iar asta poate avea ca rezultat un aspect mai mult sau mai puțin clasic, rocker etc.

Într-o multitudine de culori, pe toate gusturile


În ceea ce privește culorile, negrul nu putea fi lăsat deoparte, aceasta fiind una dintre variantele predominante. Deși protagonismul său este împărțit în mare măsură cu roșul închis, ceea ce îi conferă eleganță și căldură în același timp. Maroul isi face aparitia in ghetele militare de dama, dar pe un fundal discret.

Cu toate acestea, s-ar putea ca una dintre marile noutăți ale ghetelor militare de damă din acest sezon, și din cauza a ceea ce se pot potrivi bine în orice ținută, să fie că le putem găsi și în culori deschise, precum tonuri crem și chiar într-o formă impunătoare, pe alb.
Iar pentru femeile mai îndrăznețe, există o varietate de ghete militare cu imprimeuri de zebră sau leopard, printre altele.

Oricum ar fi, ghetele militare adaugă forță și prospețime oricărui look. Doar acel punct pe care îl caută femeile moderne, care sunt dedicate inovației și acea atingere casual care aduce întotdeauna combinația de stiluri.

Ghetele militare pot fi și foarte practice, pe munte

Bocancii tactici sunt întotdeauna concepuți pentru a fi confortabili, foarte ușori și pentru a ajuta la întreprinderea mai multor activități. Este un lucru obișnuit ca aceștia să fie folosiți pentru a parcurge distanțe lungi, timp îndelungat, deci factorul greutății lor este vital. Iată de ce ghetele militare pot fi folosite și pentru astfel de activități.

Acestea ghete sunt, de asemenea, flexibile, pentru a te asigura că le poți pune rapid și ușor că se potrivesc picioarelor tale.


Sunt o declarație de modă


Deși majoritatea acestor ghete sunt create pentru a se potrivi personalului militar, ele sunt și o declarație de modă pentru oricine dorește să iasă în evidență prin originalitate în stil mare. Acest tip de încălțăminte a devenit foarte popular și aceasta este unul dintre cele mai solicitate tendințe din lumea sportului și a modei urbane, alăturându-se și altor stiluri de modă.

Culorile lor neutre le fac versatile și ușor de combinat cu o varietate de ținute., astfel încât atât personalul militar, cât și cel civil să poată obține cele mai bune rezultate din ele.

Nu veți greși niciodată cu această încălțăminte militară, deoare îndeplinește standardul de calitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod