Jessie J a izbucnit în lacrimi pe scenă. Cântăreața a dezvăluit că a pierdut o sarcină

Jessie J a plâns pe scenă, în timpul unui concert desfășurat în Los Angeles.
Înaintea spectacolului care a avut loc la The Hotel Cafe din Los Angeles, cântăreața britanică în vârstă de 33 de ani a anunțat pe Instagram că a pierdut o sarcină. La eveniment, vedeta a vorbit despre situația dificilă prin care trece și a început să plângă.

„Am decis să fac singură un copil și ca printr-un miracol totul a mers bine, iar ieri a fost un dezastru”, a declarat ea, potrivit TMZ. Starul a adăugat că 2021 a fost „de departe cel mai dificil an prin care am trecut”.

Citește și: Keanu Reeves spune că este „căsătorit în fața lui Dumnezeu” cu Winona Ryder, după ce un preot român i-a cununat în filmul „Dracula” din 1992


În ciuda pierderii suferite, cântăreața le-a spus fanilor prezenți la concert „Știu că voi fi OK”.

În secțiunea Instagram Story, Jessie J, pe numele său real Jessica Ellen Cornish, le-a mulțumit susținătorilor săi pentru cuvintele de încurajare în urma veștii triste pe care a transmis-o.



„Valul de iubire pe care l-ați arătat a fost simțit, primit și apreciat peste măsură. Și m-a ajutat să mă ridic din pat în această dimineață.
Vă mulțumesc”, a scris ea pe Instagram.

În postarea emoționantă, cântăreața le-a spus fanilor că a descoperit la cea de-a treia ecografie că nu se mai aude inima bebelușului.

„Ieri dimineață râdeam cu o prietenă și îi spuneam 'nu știu cum o să trec peste spectacolul din LA de mâine seară fără să spun publicului că sunt însărcinată'. Dar de ieri după-amiază mă ingrozea gândul că va trebui să susțin concertul fără să am o cădere psihică”, a mai spus vedeta, adăugând o imagine în care ține în mână un test de sarcină pozitiv.

„În această dimineață simt că nu mai am control asupra emoțiilor mele. Este posibil să regret că am postat asta.
Chiar nu știu. Ceea ce știu este că vreau să cânt în această seară. Nu pentru că evit durerea întregului proces, ci pentru că știu că mă va ajuta dacă voi cânta în seara asta”, a adăugat Jessie J.

Ea le-a spus fanilor că recitalul o va ajuta să se simtă mai bine. „Am avut două concerte în doi ani și sufletul meu are nevoie de asta. Cu atât mai mult azi”.

„Știu că mulți oameni se vor gândi că ar fi trebuit să anulez. Dar în acest moment un lucru îmi este clar. Am început să cânt când eram mică de bucurie, să îmi umplu sufletul și ca o terapie pentru iubirea de sine. Acest lucru nu s-a schimbat și trebuie să procesez asta în felul meu”, a explicat cântăreața.

Despre decizia de a avea un copil singură, fără să aibă un partener de viață, ea a spus că este „tot ce mi-am dorit vreodată”, adăugând că „viața e scurtă”.

„Să rămân însărcinată este un miracol în sine și o experiență pe care nu o voi uita niciodată și știu că o voi trăi din nou.
Sunt încă în șoc, tristețea este copleșitoare. Dar știu că sunt puternică și știu că voi fi OK”, a mai declarat artista.

„Știu și că milioane de femei din întreaga lume au simțit această durere și în moduri și mai rele. Mă simt conectată cu cele dintre voi pe care le cunosc și cele dintre voi pe care nu le cunosc”, a mai spus ea.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
26 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod