Jamie Oliver se bucură ca un copil: Este foarte fericit că a primit Ordinul Steaua Italiei în grad de Cavaler

Jamie Oliever a acceptat cu încântare Ordinul Steaua Italiei la Ambasada Italiei din Londra. „Acest lucru mă face foarte fericit”, a spus bucătarul englez, postând pe Instagram o imagine în care zâmbește larg.
Starul în vârstă de 46 de ani a purtat un costum gri închis asortat cu o cravată în aceeași culoare, într-o nuanță mai deschisă.

În timpul ceremoniei, el a pozat alături de cheful Gennaro Contaldo, prietenul și mentorul său, care a primit de asemenea aceeași distincție.

Zâmbind cu gura până la urechi, Jamie a pozat și alături de echipa sa de bucătari din cadrul restaurantelor sale cu specific italian, dezvăluind că va primi și pașaport italian cu această ocazie.

Medalia este a doua cea mai importantă distincție civilă acordată celor care promovează legăturile cu Italia în afara acestei țări.


„Aseară am fost foarte norocos să primesc onoarea de a fi numit 'Cavaliere dell'Ordine della Stella d'Italia' (n.
red. Ordinul Steaua Italiei în grad de Cavaler)”, a scris Jamie pe Instagram.

„A fost un eveniment fantastic pe care am putut să-l împărtășesc cu cel mai bun prieten al meu @gennarocontaldo, @joolsoliver (n. red. soția sa) și toți prietenii și familia”, a adăugat Oliver.

„Un foarte mare mulțumesc ambasadorului Trombetta pentru că ne-a găzduit și tuturor celor de la Ambasada Italiei în Marea Britanie și echipei de chefi și bucătări care au preparat o mâncare minunată”, a scris Jamie.

El s-a arătat încântat și de faptul că va primi pașaport italian.

„Această distincție este acordată pentru promovarea Italiei și a culturii și bucătăriei italiene, iar pentru mine asta a fost întotdeauna o plăcere.
Vă mulțumesc! Și se pare că voi primi și pașaport italian! Ceea ce m-a făcut foarte fericit”, a mai scris chef-ul britanic în postarea de pe Instagram.

Momentele de bucurie vin după o perioadă dificilă pentru el și soția sa, Jools, care a dezvăluit recent că ar putea apela la fertilizarea in vitro (FIV) pentru a avea încă un copil, după ce a pierdut cinci sarcini.

Jools, în vârstă de 46 de ani, a mărturisit că s-a temut că ar putea să-și piardă viața înainte de a merge la medic, atunci când a suferit al doilea avort spontan.


Ea și Jamie au împreună cinci copii - Poppy (19 ani), Daisy Boo (17 ani), Petal Blossom (12 ani), Buddy(10 ani) și River (cinci ani).

„M-am gândit la FIV pentru că după ce am vorbit cu niște oameni uimitori, am ajuns la concluzia că este opțiunea potrivită la vârsta mea”, a declarat modelul într-o emisiune TV.

„Dar este dificil pentru că am un partener și trebuie să mă gândesc și la el.
Nu știu sigur dacă el este atât de dornic să alegem calea asta. Deci nu vreau să forțez, pentru că știu că sunt foarte norocoasă”, a declarat soția lui Jamie.

Foto: Hepta; Instagram/jamieoliver


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
25 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod