Britney Spears a împlinit 39 de ani, dar nu e fericită: Vedeta trăiește tot „sub papucul“ tatălui ei

Vedeta e la un pas de 40 de ani, dar se simte ca o păpușă ținută în vitrină: Britney Spears nu reușește să scape de sub controlul tatălui său care are puterea asupra carierei și vieții ei.
La începutul lunii noiembrie, Britney Spears își anunța fanii că este bine și că abia așteaptă Ziua Recunoștinței, pentru că e vacanța ei preferată, scrie Daily Mail. "Bine" e un termen relativ pentru Britney Spears, care a împlinit 39 de ani pe 2 decembrie. Deși a ajuns la un pas de borna celor 40 de ani, viața și afacerile ei încă se află sub controlul tatălui său. Iar asta se întâmplă an de an, încă din 2008.

Teoria conspirației: Britney este ostatică


Un grup mic, dar vocal de fani a lansat campania #FreeBritney, care urmăreşte să pună capăt tutelei legale a tătălui vedetei instituită după ce Spears a suferit o cădere psihică în urmă cu 12 ani. Ei cred că vedeta este ţinută prizonieră în propria casă din Los Angeles şi trimite mesaje criptate prin intermediul conturilor sale de pe reţelele de socializare în care imploră să fie eliberată, postări care constau de obicei din selfie-uri sau momente de dans.

"Ştiu că au fost o mulţime de comentarii şi mulţi oameni spun diverse lucruri despre mine, dar eu voiam doar să vă anunţ că sunt bine.

Nu am fost niciodată mai fericită", a spus cântăreața într-o înregistrare video pe care a postat-o pe Instagram.

Cu toate astea, e de notorietate faptul că Britney Spears a ajuns prizoniera de facto a tatălui ei: toți banii pe care îi face și pe care vrea să-i cheltuiească sunt sub controlul lui James Spears. Ba chiar și decizia de a face un copil are acum nevoie de acordul lui.

Cea mai importantă schimbare din viața lui Britney este relația cu iubitul ei, Sam Asghari (26 de ani). Cei doi sunt fericiți împreună și anul trecut cântăreața se gândea cum ar fi dacă ar avea un copil și cu el. Se pare, însă, că a fost nevoită să renunțe la această idee pentru că, pur și simplu, Jamie, tatăl ei, s-a împotrivit. O sursă citată de UsWeekly a declarat că artista își dorea să întemeieze o familie cu iubitul său mai tânăr cu 12 ani decât ea, dar nu a putut din cauza curatelei deținute de tatăl său. "Britney i-a spus investigatorului pentru drepturile de succesiune că își dorea un copil. Tatăl ei s-a opus mereu ca ea să rămână însărcinată", a declarat sursa.

Se pare că aducerea pe lume a unui al treilea copil ar fi cântărit negativ în aprecierea de către tatăl ei în capacitatea sa de a se descurca pe cont propriu și i-ar fi compromis șansele de a se elibera de sub "jugul" curatelei.

Britney nu a avut voie "să miște în front", așa că a trebuit să se supună.

Britney se teme de tatăl ei


La începutul lunii noiembrie a devenit clar că Britney Spears se teme de tatăl ei. Avocatul ei a spus la audierea de la Curtea Superioară din Los Angeles că aceasta nu îşi va relua cariera atâta timp cât tatăl ei deţine puterea asupra sa. "Clienta mea m-a informat că se teme de tatăl ei. Nu va cânta din nou dacă tatăl ei se va ocupa în continuare de cariera ei", a spus avocatul, care a adăugat că Spears nu a mai vorbit cu tatăl ei de mult timp, scrie The Hollywood Reporter.

Judecătoarea Brenda Penny a refuzat să îl suspende pe James Spears din rolul de tutore al cântăreţei, care a deţinut controlul asupra carierei şi averii ei timp de 12 ani, lucru solicitat de avocatul Samuel D. Ingham III la audiere. Însă ea a spus că va lua în considerare noi solicitări pentru suspendarea sau înlăturarea lui.

Avocata lui James Spears, Vivian Lee Thoreen, a afirmat că el a avut o contribuţie majoră la situaţia ei financiară, de la datorii la o avere de peste 60 de milioane de dolari, şi a susţinut că înlăturarea lui i-ar face foarte rău.



Judecătoarea a aprobat ca o companie fiduciară, Bessemer Trust, să fie co-tutore al averii ei împreună cu tatăl ei, ceea ce a cerut Britney Spears.

În luna august 2020, Britney Spears a cerut unei curţi de justiţie din California să nu fie repusă sub tutela tatălui ei, care a deţinut controlul asupra carierei şi averii cântăreţei timp de 12 ani.

James "Jamie" Spears, în vârstă de 68 de ani, a primit, împreună cu avocatul Andrew Wallet, curatela lui Britney în februarie 2008, după ce aceasta a avut mai multe episoade depresive. Avocatul s-a retras, iar James Spears a rămas administratorul averii artistei, comportamentul ei fiind monitorizat de un judecător.



Tot în 2008, Britney Spears a pierdut în favoarea fostului soţ, rapperul Kevin Federline, custodia asupra celor doi copii, Sean Preston, în vârstă de 13 ani, şi Jayden James, în vârstă de 12 ani.

Un copil de 39 de ani


James Spears a renunţat temporar la acest rol, în 2019, din cauza unor probleme de sănătate. James primeşte, prin ordin judecătoresc, 130.000 de dolari anual, ca tutore, iar potrivit unor documente obţinute de ET, cea mai mare suma cheltuită de Britney Spears Estate în 2018 a fost pentru taxele de tutelă şi cele legale, de peste 1,1 milioane de dolari.

Citește și: Melania Trump, ultimul Crăciun la Casa Albă.
Prima Doamnă a Americii a primit bradul, dar n-are chef de decorațiuni

Britney îşi doreşte ca managerul Jodi Montgomery, care i-a luat locul tatălui ei în ultimul an, să-l înlocuiască permanent. Tutela trebuia să fie extinsă pe 22 august, iar cererea ei va fi soluţionată cel mai devreme în luna februarie a anului viitor, a decis un judecător din California.

Cel puțin până atunci, Britney Spears va continua să aibă libertatea unui copil ținut din scurt de părinți. La 39 de ani, libertatea rămâne încă un obiectiv îndepărtat pentru ea.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod