Cele mai frumoase manichiuri în nuanțe de roșu. 50 de idei

Oja roșie este alegerea potrivită pentru o manichiură clasică, însă asta nu înseamnă că trebuie să fie și plictisitoare. Descoperă cele mai interesante manichiuri în nuanțe de roșu.
De fiecare dată când ne dorim o manichiură clasică și sexy, tonurile de roșu sunt întotdeauna principalele opțiuni. Nu doar că se potrivesc cu orice ținută și mai ales cu sezonul festiv, dar în același timp există atât de multe nuanțe și stiluri din care putem alege încât o manichiură roșie nu poate fi niciodată banală sau plictisitoare.

Fie că preferi oja clasică sau manichiura cu gel, nuanțele de roșu te ajută să obții un stil feminin și elegant. De la modelele de nail art atât de variate și până la oja cu particule strălucitoare sau cea cu glitter, ai la dispoziție o multitudine de variante.

Sezonul acesta se poartă nuanțele închise de roșu, dar și stilul ombre.
Tot ce trebuie să faci este să alegi diferite tonuri de roșu pentru fiecare unghie astfel încât să creezi un efect ombre foarte interesant.
De asemenea, manichiura cu spații goale, un alt trend important al momentului, este un stil pe care merită să-l încerci dacă preferi un look minimalist. Multe dintre aceste modele pot fi realizate foarte simplu acasă, cu ojă clasică. Ai nevoie de bandă adezivă pe care să o lipești pe unghii astfel încât să obții stilul dorit, apoi să o îndepărtezi și să aplici lac transparent. 

Modelele specifice sărbătorilor sunt foarte populare în această perioadă și de obicei includ diferite tonuri de roșu.
Îți poți desena pe unghii ghirlande colorate, brăduți de Crăciun, om de zăpadă sau fulgi de nea, toate având elemente de culoare roșie.

Și manichiura franțuzească reinventată, în nuanțe de roșu, este la fel de populară. Poți crea o bază într-un ton deschis de roșu, iar apoi să conturezi vârfurile cu o nuanță mai închisă de roșu. De asemenea, poți încerca și manichiura moon, care presupune conturarea semicercului de la baza fiecărei unghii.

Oja cu glitter și cea sidefată, reprezentativă pentru anii '90, este din nou în tendințe.
Arată excelent pe unghiile lungi din gel și acril, dar o poți aplica și pe unghiile naturale pentru o manichiură cu alură festivă. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod