Bradley Cooper şi Irina Shayk s-au despărţit: Ce va face Lady Gaga?

Relaţia dintre Bradley Cooper şi fotomodelul rus Irina Shayk s-a încheiat după patru ani.

Actorul american în vârstă de 44 de ani şi modelul casei Victoria's Secret, în vârstă de 33 de ani, au decis oficial să pună capăt relaţiei lor şi să trateze pe cale amiabilă custodia fiicei lor, Lea De Seine, născută în martie 2017, a declarat o sursă pentru People.

Cu doar câteva zile în urmă, o altă a dezvăluit pentru The Sun că Irina s-a mutat din casa iubitului ei, în valoare de 4,5 milioane de dolari, din Pacific Palisades, împreună cu fiica sa. "Lucrurile s-au răcit semnificativ între Bradley şi Irina.

Nu se înţeleg bine de câteva luni şi Irina a decis că ar fi mai bine să se mute în propriul apartament", a declarat sursa.

O altă persoană din anturajul actorului a declarat că singurul lucru care îi mai ținea împreună pe Bradley Cooper și Irina Shayk este fiica lor de doi ani. "Ei încearcă să rămână împreună de dragul fetiței lor. Lucrurile nu merg bine. Niciunul nu este fericit. Relația lor atâră de un fir de ață", a spus sursa citată de Page Six.

"Au petrecut timp separaţi unul de celălalt pentru a vedea cum s-ar simţi", a spus o sursă din interior pentru E!News.
"Au investit foarte mult în relaţia lor şi este foarte dificil să îi pună capăt. Cei doi îşi iubesc enorm fetiţa şi acest lucru nu se va schimba orice ar fi", a adăugat sursa.

Primele zvonuri despre problemele din relația celor doi au apărut în timpul campaniei de promovare a filmului "A Star Is Born", regizat de Bradley Cooper şi în care acesta a jucat alături de cântăreaţa Lady Gaga. Page Six a scris încă din octombrie anul trecut că Bradley Cooper și Irina Shayk nu sunt fericiți împreună și că situația durează de câteva luni.


Momentul artistic încheiat cu o scenă intimă, cu cei doi aproape la câțiva milimetri de un sărut pasional, a aprins imaginația fanilor, iar presa mondenă a încercat să depisteze orice dovadă care să confirme că între cei doi artiști s-a aprins scânteia iubirii. Recitalul pasional a suscitat o mulțime de zvonuri despre o relație între Cooper și Gaga, dar amândoi au negat că ar fi ceva între ei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod