Bradley Cooper şi Irina Shayk s-au despărţit: Ce va face Lady Gaga?

Nimeni nu mai stă acum între Bradley și Lady Gaga: relația actorului cu Irina s-a sfârșit

 

La trei zile după acest episod, cântăreața a apărut în emisiunea TV "Jimmy Kimmel Live show", unde a fost întrebată despre chimia dintre ea și colegul său. "E un cântec lung. E o poveste de dragoste și am muncit mult la ea. Știu că el a avut o viziune despre cât de lungă trebuie să fie piesa. Sunt un artist şi cred că eu şi Bradley ne-am făcut treaba bine. V-am păcălit pe toţi", a explicat ea.

Speculațiile dintre o relație amoroasă între Lady Gaga și Bradley Cooper au fost alimentate și de despărțirea în februarie dintre artista americană și logodnicul ei, Christian Carino, survenită cu doar câteva zile înainte de seara Oscarurilor.

Cei doi s-au despărțit la un an după ce Carino a cerut-o în căsătorie dăruindu-i un inel de logodnă cu un diamant evaluat pe piața bijuteriilor între 300.000 și 400.000 de dolari.

Bradley Cooper și Irina Shayk sunt împreună din 2015, iar fetița lor s-a născut doi ani mai târziu. Actorul a avut anterior o relație cu actrița și modelul englez Suki Waterhouse. Cei doi au fost împreună doi ani, între 2013 și 2015.
Cooper a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Esposito, din 2006 până în 2007.
Irina Shayk s-a despărțit în 2015 de fotbalistul Cristiano Ronaldo, după o relație de cinci ani.

Bradley Cooper a devenit celebru graţie rolului Will Tippin din serialul de succes "Alias", dar şi al celui din surprinzătoarea serie "Marea mahmureală/ The Hangover", lansată în 2009. Actorul a mai putut fi văzut pe marile ecrane şi în "Scenariu pentru happy-end", "Ţeapă în stil american" şi "Loveşte şi fugi". Cooper a fost nominalizat de şapte ori la premiile Oscar, cel mai recent anul acesta, pentru "A Star Is Born", în calitate de scenarist, producător şi actor.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod